Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Δέλλας: «Προχωράμε… δεν ξεχνάμε»

Σαφές μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ έστειλε ο Τραϊανός Δέλλας. Ο τεχνικός της «Ένωσης» τόνισε πως η ομάδα προχωρά μπροστά χωρίς όμως να ξεχνά τις στιγμές του παρελθόντος. Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη.

Δέλλας: «Προχωράμε… δεν ξεχνάμε»
Ξεκάθαρος παρουσιάστηκε ο Τραϊανός Δέλλας, στο πλαίσιο των δηλώσεών του στην «ανοιχτή» προπόνηση της ΑΕΚ. Ο τεχνικός της «Ένωσης» τόνισε πως η ομάδα οφείλει να επιστρέψει άμεσα στην πρώτη κατηγορία και να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Νομίζω ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω το παρελθόν χωρίς όμως να το ξεχάσουμε. Πρέπει να μας γίνει μάθημα. Εμείς ξεκινάμε μια καινούργια προσπάθεια στην οποία μου ζητήθηκε να αναλάβω το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι τεράστια ευθύνη και παράλληλα χαρά για εμένα. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό έτσι ώστε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί και πάλι σε Ελλάδα και Ευρώπη», ήταν το αρχικό σχόλιο του Δέλλα.

Όσον αφορά τον κόσμο της ΑΕΚ και τη μεγάλη στήριξή του μέσα από τα εισιτήρια διαρκείας που ήδη έχουν ξεπεράσει τις 5.000 είπε: «Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει αποδείξει πάρα πολλές ότι στηρίζει την ομάδα όπου και να βρίσκεται. Εμείς πρέπει να ανταποδώσουμε αυτή την αγάπη μέσα στο γήπεδο. Ο δρόμος είναι πολύ δύσκολος, η ΑΕΚ έχει συνηθίσει αλλιώς αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να ξεφύγουμε από αυτή τη κατηγορία και να κοιτάξουμε διαφορετικά το μέλλον».

Όσον αφορά την προπόνηση, βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους περίπου 1.000 οπαδούς της ΑΕΚ που βρίσκονται στα Σπάτα να έχουν περάσει εντός του προπονητικού έπειτα και από την ολοκλήρωση του Αγιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: