Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Παρουσιάζονται τα διαρκείας!

Η ώρα της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 έφθασε για την ΚΑΕ Άρης. Η διοίκηση της ομάδας, σε συνεργασία με το νεοσυσταθέν τμήμα μάρκετινγκ, θα κάνουν σήμερα με επίσημο τρόπο το άνοιγμά τους προς τον κόσμο της ομάδας, προκειμένου να προωθήσουν τα εισιτήρια διαρκείας και να πάρουν την – τόσο σημαντική, ειδικά φέτος – οικονομική στήριξη των φιλάθλων, στην προσπάθεια εξυγίανσης και υπαγωγής της ΚΑΕ στο άρθρο 99. 
Οι Χάρης Παπαγεωργίου και Μάριο Μπόνι, δυο σημαντικές προσωπικότητες της μπασκετικής οικογένειας του Άρη, θα αποτελέσουν τους πρεσβευτές της ΚΑΕ για την σημερινή παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, που θα πραγματοποιηθεί στις 19.00 στο Nick Galis Hall. Την εκδήλωση θα μπορεί να παρακολουθήσει και ο κόσμος της ομάδας από τις εξέδρες του γηπέδου, με διάφορες εκπλήξεις που έχει προγραμματίσει η ΚΑΕ Άρης. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ΚΑΕ, με όλες τις λεπτομέρειες για την σημερινή παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας: 
«Στις 7 Μαΐου η σάλα του Αλεξανδρείου Μελάθρου μετονομάστηκε σε “Nick Galis Hall” και δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο κατάλληλο μέρος για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 από το παρκέ, πάνω από το οποίο κρέμονται οι 21 τίτλοι της ομάδας και η φανέλα του μεγαλύτερου Έλληνα αθλητή όλων των εποχών!
Στη σάλα “Nick Galis Hall”, η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ θα παρουσιάσει τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς με τη συνδρομή σημαντικών προσωπικοτήτων από την οικογένεια του ΑΡΗ.
Τη Διοίκηση της ομάδας, τον προπονητή και το αγωνιστικό τμήμα, θα πλαισιώσουν η μεγάλη δόξα του ΑΡΗ και δεινός σκόρερ, Χάρης Παπαγεωργίου και ο αγαπημένος «τρελός» των φιλάθλων, Μάριο Μπόνι, που αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση που του έγινε.
Στο πλαίσιο της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας της νέας χρονιάς, η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ θα τιμήσει, όπως κάθε χρόνο, τους πιο πιστούς της φιλάθλους της, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης διαρκούς παρουσίας στο γήπεδο. Ο πρώτος τυχερός θα κερδίσει ένα μηχανάκι PIAGGIO ΠΑΟΥΛΕΑΝΟΥ και ο δεύτερος ένα εισιτήριο διαρκείας της περιόδου 2013-2014 (θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση τις προσεχείς ημέρες).
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:00 και όσοι φίλαθλοι- κάτοχοι διαρκείας και μη- γονείς και αθλητές των ακαδημιών το επιθυμούν, μπορούν να παρευρεθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: