Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

«Τρία εκατ. ευρώ για Αμπντούν»

Το ποσό που θέλει ο Ολυμπιακός για να δώσει τον Τζαμέλ Αμπντούν δίνει η Αλ Γκαράφα σύμφωνα με τους Αλγερινούς. Προσφέρει 3 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, ήτοι 1 εκατομμύριο πάνω από την τελευταία προσφορά της Νότιγχαμ Φόρεστ. Τα δεδομένα του σίριαλ του Τζαμέλ Αμπντούν αλλάζουν ξανά και πλέον όλοι περιμένουν να δουν που θα καθίσει η... μπίλια. Η Νότιγχαμ Φόρεστ ξεκίνησε από το 1,5 εκατ. ευρώ, ανέβηκε στα 2, όμως η Αλ Γκαράφα δίνει 3 εκατ. ευρώ για τον Αλγερινό χαφ. Δηλαδή όσα ακριβώς αξιώνει ο Ολυμπιακός για δώσει τον παίκτη.
Σύμφωνα με τη Le Buteur η ομάδα από το Κατάρ είναι έτοιμη να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Εμφανίζεται διατεθειμένη να πληρώσει 3.000.000 ευρώ στους Πειραιώτες για να κλείσει τον παίκτη. Έχει δε την πρόθεση να προσφέρει στον Αμπντούν συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών με πολύ καλές ετήσιες αποδοχές.
Ο Αμπντούν πάντως φαίνεται να έχει σαφή προτίμηση στην Αγγλία. Ο διεθνής χαφ θέλει να παίξει σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να βρει νέες προκλήσεις στην καριέρα του. Το θέμα όμως είναι πως εάν δεν συναινέσει ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πάει πουθενά...
Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: