Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

«Επιβεβαιώνει για Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός»

Φαβορί για την απόκτηση του Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο της Σαραγόσα προβάλει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ισπανικά Μέσα.

«Επιβεβαιώνει για Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός»
Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο ισπανικός Τύπος αναφέρεται στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο της Σαραγόσα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών συλλόγων της Ευρώπης, όμως το παρακάτω δημοσίευμα υποστηρίζει πως οι Πειραιώτες βρίσκονται στην… pole position για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν έχει επιβεβαιώσει τις συγκεκριμένες πληροφορίες, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως για να αποκτηθεί κάποιος πορτιέρο θα πρέπει να αποχωρήσει ένας εκ των Κάρολ ή Μέγιερι.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «elperiodicodearagon»

«Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε χθες ότι ο Ρομπέρτο είναι μίας από τις εναλλακτικές του επιλογές για την κάλυψη της θέσης του τερματοφύλακα. Αυτό προέκυψε από διάφορα ελληνικά Μέσα, αλλά είναι ξεκάθαρος ότι στόχος της ομάδας είναι ο Μαδριλένος γκολκίπερ.

Σημαντικό θεωρείται το γεγονός ότι προπονητής της ομάδας είναι ο Μίτσελ, ο οποίος εξετάζει την περίπτωση του Αρανθούμπια (της Ντεπορτίβο). Το μέλλον του Ρομπέρτο εξαρτάται από την πιθανή αποχώρηση του Ντιέγκο Άλβες από την Βαλένθια.

Από την πλευρά του, ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Βιγιαρεάλ, της Φιορεντίνα και της Νάπολι …

Ο Ρομπέρτο ελπίζει αυτή την εβδομάδα να γνωρίζει τον επόμενο προορσιμό της καριέρας του και ο Ολυμπιακός μοιάζει ως φαβορί». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: