Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Δερμιτζάκης: «Σε καλό δρόμο»

Ικανοποιημένος έμεινε ο Παύλος Δερμιτζάκης από την εικόνα του ΟΦΗ στην φιλική ισόπαλη (1-1) αναμέτρηση απέναντι στη Σερκλ Μπριζ.

Δερμιτζάκης: «Σε καλό δρόμο»
Ο τεχνικός των Κρητικών, με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, έδειξε ευχαριστημένος καθώς η αντίπαλη ομάδα ήταν σαφώς πιο έτοιμη αλλά και οι παίκτες του ήταν σοβαροί και πειθαρχημένοι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παύλος Δερμιτζάκης στη Nova:

Για το βαθμό ετοιμότητας του ΟΦΗ τη δεδομένη χρονική στιγμή:

«Πραγματικά στη φάση της προετοιμασίας που βρισκόμαστε και σε φυσική κατάσταση και σε τεχνικά στοιχεία είμαστε σε καλό επίπεδο. Παίξαμε δύο δυνατά φιλικά και μοιράσαμε το χρόνο συμμετοχές, απέναντι σε πιο έτοιμες ομάδες. Έμεινα ευχαριστημένος. Υπήρξαμε αγωνιστικά σοβαροί και πειθαρχημένοι και δείξαμε ότι βαδίζουμε σε καλό δρόμο αφού εφαρμόσαμε στο γήπεδο ό,τι δουλεύουμε».

Για το γεγονός πώς ο ΟΦΗ δεν δημιούργησε μεγάλο αριθμό ευκαιριών:

«Και στα δύο παιχνίδια παρουσιάσαμε μία μίξη ενδεκάδων. Προσπαθούμε ν΄ αυτοματοποιήσουμε τις γραμμές μας, ώστε να υπάρχει ισορροπία. Από το μοντάρισμα θα φανεί ποιοι θα έχουν το πλεονέκτημα για βασικοί. Μην ξεχνάμε πώς η άμυνα είναι τέχνη και η επίθεση είναι και ικανότητα. Τα φιλικά γίνονται, όπως και οι προετοιμασίες, για τη βελτίωση σε όλες τις γραμμές. Την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, ο κόσμος θα χαρεί ελκυστικό ποδόσφαιρο και θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει».

Για το μεταγραφικό πλάνο από εδώ και πέρα:

«Θα αποκτηθεί ακόμη ένας κεντρικός αμυντικός. Τώρα, αυτό μπορώ μόνο να πω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: