Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Έτοιμος για... ανακοινώσεις!!

Την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη ο Ολυμπιακός θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τουλάχιστον μία μεταγραφή. Που έχουν δώσει έμφαση οι ερυθρόλευκοι.
Πλησιάζουν Μολό και Μεντζανί
Ο Ολυμπιακός συζητά σε διάφορα... μέτωπα στην Γαλλία με τον Πιέρ Ισά να έχει πάρει πάνω του τις υποθέσεις των Γιοάν Μολό και Καρλ Μεντζανί ενώ για την θέση του αμυντικού χαφ υπάρχει ακόμα ο Μοχάμεντ Ραμπιού (που δεν αποτελεί όμως εύκολη περίπτωση και ενώ τον θέλει και η Μπενφίκα) και ένα όνομα-έκπληξη είτε από Ισπανία είτε από την Αγγλία. Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση οι περιπτώσεις των Μολό και Μεντζανί είναι σε καλό δρόμο. Είναι στην τελική τους ευθεία και στο Λιμάνι αισιοδοξούν και περιμένουν αίσιο τέλος.
Για τον Μολό βέβαια έχει μπει ξανά στο... κόλπο και η Μαρσέιγ και μένει να φανεί λίαν συντόμως το τι μέλλει γενέσθαι. Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν τις τελευταίες ώρες την Δευτέρα ή την Τρίτη θα γνωστοποιηθεί επισήμως από τους πρωταθλητές Ελλάδας η επόμενή τους προσθήκη παρότι το βράδυ της Κυριακής επικρατούσε άκρα μυστικότητα στους ερυθρόλευκους. Ίσως μάλιστα η επόμενη εβδομάδα να έχει και ακόμα μία μεταγραφική κίνηση για τους νταμπλούχους που στοχεύουν στην όσο το δυνατόν πιο καλή "θωράκιση" του ρόστερ.
Επιμένουν για Ελμάντερ
Στην Τουρκία δεν έχουν πάψει να αναφέρουν πως ο Γιόχαν Ελμάντερ θα κλείσει άμεσα στον Ολυμπιακό. Ο Σουηδός φορ της Γαλατασαραϊ, αν και ο εκπρόσωπός του την Κυριακή δεν ήθελε να αποκαλύψει τους συλλόγους που ενδιαφέρονται για εκείνον, οδεύει προς τους Πειραιώτες. Ο παίκτης δεν επιθυμεί να μείνει και του χρόνου στην Γαλατά και στην γειτονική μας χώρα.
Από την άλλη ο τουρκικός σύλλογος είναι σε επαφές μαζί του έτσι ώστε να φύγει για άλλη ομάδα. Θυμίζουμε ωστόσο πως η ομάδα του Μίτσελ έχει διαψεύσει το όνομα αυτό. Ίσως και έως την Τετάρτη να δρομολογηθούν οι τελικές εξελίξεις. Οι Τούρκοι χρίζουν ακόμα λοιπόν ως μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του και να θεωρείται ζήτημα ημερών να τελειώσει θετικά η εν λόγω υπόθεση.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: