Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

«Θα μειώσει το μπάτζετ ο ΑΣ»

O Υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΣ ΠΑΟΚ Γιάννης Μπεκιάρης φιλοξενήθηκε στον Arena fm 89,4 και μίλησε για τα θέματα του ερασιτέχνη ενώ σχολίασε και την συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Η συμφωνία έχει επέλθει και το μόνο που απομένει είναι να υπογραφούν τα σχετικά έγραφα, θα ισχύει μέχρι τις 30-6-2017 για τα επόμενα 4 χρόνια δηλαδή. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δικαιούται να εκμεταλλεύεται τα κυλικεία, την μπουτικ, τα σούπερ μάρκετ. Ο ερασιτέχνης εκτός από τα χρήματα που θα πάρει από την ΠΑΕ, θα εκμεταλλεύεται και τα έσοδα που προκύπτουν από την τοποθέτηση κεραιών τηλεφωνίας στην Τούμπα, που είναι ένα ποσό της τάξης των 80 χιλιάδων ευρώ. Από την ΠΑΕ θα παίρνουμε 550 χιλιάρικα συν την εκμετάλλευση των κεραιών».
Για το αν η συμφωνία ικανοποιεί τον ερασιτέχνη:
«O ερασιτέχνης ενδιαφέρεται για το καλό του συνόλου του ΠΑΟΚ, αφού η συμφωνία ικανοποιεί την ΠΑΕ είμαστε και εμείς ικανοποιημένοι. Ο ερασιτέχνης καλείτε να βρει λύσεις, να αναπροσαρμόσει τους προσανατολισμούς τους, πρέπει να ελαττώσει το μπάτζετ του. Το ποσό μειώνεται αρκετά αλλά η τάση είναι γενικότερα στην Ελλάδα. Οπότε δεν σημαίνει ότι τα τμήματα του ΠΑΟΚ θα υστερήσουν σε ανταγωνιστικότητα και ποιότητα σε σχέση με τους άλλους συλλόγους».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: