Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Ξεκινάει η τρίτη επίθεση!!

Ο Κ. Νικολακόπουλος προαναγγέλλει στο blog του στο gazzetta το περιεχόμενο της τρίτης μεταγραφικής επίθεσης του Ολυμπιακού.
Να ξεκινήσουμε από ένα δεδομένο: ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο και δυνατό ρόστερ. Για να είμαστε πιο ακριβείς, έχει πολύ μεγάλο κι αρκετά δυνατό ρόστερ.
Πλέον, ένα μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, οι ερυθρόλευκοι θα πάνε σε μία τρίτη μεταγραφική επίθεσή τους, με ξεκάθαρο στόχο: την απόκτηση παικτών ενδεκαδάτων, πρώτης γραμμής.
Η πρώτη μεταγραφική επίθεση έγινε το χειμώνα με τις μεταγραφές καλών ελεύθερων παικτών από την Ελλάδα (Ντε Βινσέντι, Ολαϊτάν) και το εξωτερικό (Σαλίνο).
Η δεύτερη μεταγραφική επίθεση έγινε πριν λίγες εβδομάδες με τις προσθήκες του Βάϊς και του Τσόρι, επίσης ελεύθερων παικτών, από πρωταθλήματα όπως το ιταλικό και το ισπανικό, αλλά και την ένταξη στην ομάδα του Σάμαρη, συν την επανένταξη του Τάτου-αλλά και την αγορά των Τζανακάκη και Μπουχαλάκη.
Τώρα, βρισκόμαστε ενώπιον της τρίτης μεταγραφικής επίθεσης του Ολυμπιακού, όπου η στόχευση είναι μία: ο ερχομός παικτών ενδεκάδας, σε συσχετισμό και με αποχωρήσεις κάποιων. Ερχομός παικτών "πρώτης κατηγορίας", από αυτούς που λέμε ότι θα κάνουν τη διαφορά. Παικτών ίσως σε όλες τις γραμμές και κύρια της μεσαίας και της επιθετικής.
Ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα ποσότητας του ρόστερ. Έχει 40 παίκτες, που όλοι είναι καλοί. Κάποιοι, βεβαίως, καλύτεροι από τους άλλους, όμως όλοι καλοί, όπως τουλάχιστον εγώ πιστεύω. Και ποιότητα έχει το ρόστερ. Αυτό που έχει ανάγκη, είναι ακόμη μεγαλύτερες ενέσεις ποιότητας σε κάποιες συγκεκριμένες θέσεις.
Ειδικά αν φύγουν και οι δύο Αλγερινοί, ασυζητητί η ομάδα θα χρειαστεί-και θα ενισχυθεί-με αυτό ακριβώς που λέμε, επιθετικογενείς παίκτες «να κάνουν τη διαφορά»…
Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: