Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

«Να πάμε την ΑΕΚ εκεί που ήταν»

Το σύνθημα για την επιστροφή της ΑΕΚ στην κορυφή έδωσε ο Τραϊανός Δέλλας, λίγο πριν από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα.

«Να πάμε την ΑΕΚ εκεί που ήταν»
Χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πολύ ουσία, ήταν η ομιλία του Τραϊανού Δέλλα στα Σπάτα πριν από την πρώτη προπόνηση της ομάδας για την νέα σεζόν που την βρίσκει στην Γ’ κατηγορία.

Ο 37χρονος προπονητής της Ένωσης χαιρέτησε έναν-έναν ξεχωριστά τους παίκτες, λέγοντας στο τέλος πως «είναι μια μεταβατική περίοδος. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε γρήγορα την πρώτη θέση, όμως δεν πρέπει να λέμε πάρα πολύ. Ξέρετε όλοι ποια είναι η ΑΕΚ και πρέπει να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Ο «Κολοσσός» επισήμανε παρότι η ομάδα είναι φαβορί για την άνοδο στη Football League, αυτό δεν πρέπει να επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές στη δουλειά τους και να είναι σοβαροί καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και να μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Τους ποδοσφαιριστές καλωσόρισε ο εκτελεστικός διευθυντής, Ντούσαν Μπάγεβιτς, παρουσία του προπονητή της ομάδας και όλου του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου. Παρόντες ήταν, επίσης, ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Λυμπερόπουλος, και ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βασίλης Δημητριάδης.

Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν οι Γεωργέας, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Τσούπρος, Παυλής, Σταθάκης, Ρόβας, Κορδέρο, Ανάκογλου, Ρομπέρτο Κάτσικας, Ράμα, Μούργκα, Μπρέτσεβιτς, Γροντής, Βούρας, Καραγκιολίδης, Ντούνης, Κέζος, Παληαρούτας, Δημγκιόκας, Κασβιρόπουλος, Ζιβάνοβιτς, Τζάθας, Κάτσικας, Τσεβάς, Αργυρίου και Ντούμπερετ. Από την πλευρά του, ο Καλογέρης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τον κ. Πανταζή.

Επίσης, προπονήθηκαν οι Τζανετόπουλος, Ρόκσιτς Θωμάς Ντάφλας, οι οποίοι θα περάσουν από το «μικροσκόπιο» του Δέλλα τις επόμενες μέρες.

Στις έξι το απόγευμα είναι προγραμματισμένος ο αγιασμός για την επόμενη σεζόν, ενώ μισή ώρα αργότερα θα ξεκινήσει η ανοιχτή για τον κόσμο και τον Τύπο προπόνηση της ομάδας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: