Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Πατζιαράς: «Έχουμε να κάνουμε με μια σοβαρή διοίκηση»

Με τα καλύτερα λόγια για τις συνθήκες με τις οποίες εργάζεται στον Απόλλων Καλαμαριάς μίλησε ο Ανδρέας Πατζιαράς στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Πατζιαράς: «Έχουμε να κάνουμε με μια σοβαρή διοίκηση»
Κάποιες προσθήκες της τελευταίας στιγμής απομένουν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς για να είναι έτοιμος όσον αφορά το ρόστερ του για την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με όσα δήλωσε Ανδρέας Πατζιαράς στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας στον Βαγγέλη Νερατζιά

Για τους στόχους του Απόλλωνα Καλαμαριάς στην Football League

«Πάντα όταν δουλεύεις σε έναν σύλλογο με ιστορία παρόν και μέλλον πρέπει να βάζεις υψηλούς στόχους. Στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο να κάνεις προγραμματισμούς, αφού κανείς δεν ξέρει πώς θα είναι οι συνθήκες στο μέλλον»

Για το ρόστερ της ομάδας

«Έχουν μείνει περίπου το 50-60% από την περσινή ομάδα. Ήδη έχουν γίνει κάποιες προσθήκες. Ακόμη με τρεις και τέσσερις ενδεκαδάτους παίκτες θα είμαστε εντάξει. Όμως όλα θα φανούν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας».

Για τις συνθήκες που έχει συναντήσει στην ομάδα, αφού στο παρελθόν έχει εργαστεί στο Πλατανιά πριν ανέβει στην Σούπερ Λίγκα:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι η υπάρχει μια σοβαρή διοίκηση, με τους ανθρώπους που είναι δίπλα στον πρόεδρο να ξέρουν καλά το αντικείμενο. Υπάρχουν πρόεδροι που τάζουν και στο τέλος δεν γίνεται τίποτα, όμως εμείς ανήκουμε σε άλλη κατηγορία με μία διοίκηση που μιλάει με παίκτες και θα μπορέσει στο τέλος να εκπληρώσει τις υποσχέσεις της».

Για τον κόσμο της ομάδας:

«Μέχρι στιγμής είναι ικανοποιητικό το επίπεδο με τα διαρκείας. Θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος να δει τα πρώτα φιλικά και να καταλαμβάνει τις προσπάθειες που γίνονται».

Για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου

«Τα πράγματα δεν είναι καλά. Δεν έχει μπει ποτέ το μαχαίρι στο κόκκαλο, αν και ακούω τον πρόεδρο της ΕΠΟ – κ. Σαρρή – πως θα αλλάξουν τα πράγματα. Το γεγονός ότι καταργήθηκε η Γ’ Κατηγορία είναι πολύ θετικό, αφού οι ομάδες μπορούν μέσα σε δύο ή τρία χρόνια να παίξουν στην πρώτη κατηγορία, όπως θα συμβεί και με την ΑΕΚ».

Για τον ΠΑΟΚ και τις πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα

«Ο αρχικός ενθουσιασμός έχει ηρεμήσει και όλοι περιμένουν αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο. Καλά τα χρήματα, όμως ο κόσμος του ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής τα πρώτα δείγματα γραφής είναι πολύ καλά με τον νέο προπονητή (Στέφενς)».

Για τον Άρη της επόμενης σεζόν

«Με την έλευση του κ. Χατζηνικολάου τα πράγματα μπήκαν σε μια σειρά. Είναι σε καλό δρόμο και σε λίγο καιρό θα δούμε αποτελέσματα. Ο Άρης πλήρωσε το μάρμαρο των υπερχρεωμένων ΠΑΕ. Τα παιδιά πρέπει να κληθούν να παλέψουν για μια βαριά φανέλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: