Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Χαλαρό πρόγραμμα και ατομικό για τρεις!

Σε χαλαρούς ρυθμούς πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση του ΟΦΗ μετά τα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσαν κόντρα σε Φένλο και Σερκλ Μπριζ.

Χαλαρό πρόγραμμα και ατομικό για τρεις
Μία προπόνηση περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του ΟΦΗ (Δεύτερα, 22/7) μετά τα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσαν οι Κρητικοί.

Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη στην πρωινή προπόνηση ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε ζέσταμα, δεκάλεπτο τρέξιμο, ενώ ολοκλήρωσαν παίζοντας ποδοβόλεϊ χωρισμένοι σε τέσσερις ομάδες. Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στο δάσος, λόγω της ζέστης.

Στην προπόνηση της ομάδας δεν συμμετείχαν οι Περογαμβράκης, Βιτώρος και Νιμανί, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν.

Ακόμη, στο ξενοδοχείο για θεραπεία και να κάνουν ασκήσεις στο γυμναστήριο έμειναν οι Μιλιάζες (τραυματίστηκε στο χθεσινό φιλικό, υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική), Γκαλέτι (ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο) και Παπάζογλου (έχει ενοχλήσεις στη μέση).

Οι πρώτοι δύο αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός της ομάδας έδωσε ρεπό στους παίκτες το απόγευμα, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την πρωινή προπόνηση της Τρίτης (23/7). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: