Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

«Θετικά τα πρώτα δείγματα»

Ο Χρήστος Γρόλλιος ένας εκ των νομικών της ΠΑΕ Άρης, φιλοξενήθηκε στον Arena fm 89,4 και μίλησε για την συνάντηση που έγινε που αφορά την υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 99.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
«Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, εκτιμώ ότι σε 15 μέρες θα γνωρίζουμε την οριστική στάση του δημοσίου έναντι της ΠΑΕ, πάντως είναι θετικό το κλίμα και βλέπει καταρχήν το δημόσιο θετικά το αίτημα μας, γιατί αυτό είναι και προς το συμφέρον του ίδιου του δημοσίου γιατί όπως αντιλαμβάνεστε αν δεν επιτευχτεί η υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99, μοιραία δεν θα μπορέσει να ικανοποιήσει και τους πιστωτές, μεταξύ των οποίων είναι και το δημόσιο. Η όλη προσπάθεια έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό και αυτή είναι βασική συμφωνία που περιμένουμε να επιτευχθεί για να ανοίξει ο δρόμος για την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99».
Για τους υπόλοιπους πιστωτές:
«Γίνονται προσπάθειες, είμαστε σε καλό δρόμο, και μακάρι ο Άρης να μπορούσε να κλείσει συμφωνία με όλους τους πιστωτές αλλά πρέπει όλοι να καταλάβουν και την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Θα έχουν αίσιο τέλος πολλές από τις περιπτώσεις αυτές. Στο βαθμό που μπορούν να κατανοήσουν και οι πιστωτές την κατάσταση της ΠΑΕ, γίνονται συμφωνίες όπως  έγινε και με το δημόσιο, με την γλώσσα της αλήθειας. Αυτή είναι η κατάσταση και πραγματικά κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: