Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Δίνει «τεστ» στην Αγγλία!

Το τελικό «μοντάρισμα» του Ατρομήτου γίνεται στην Αγγλία, όπου βρίσκετια από χθες η ομάδα και σήμερα δίνει το πρώτο της φιλικό με το βλέμμα στο… Europa League και το πρωτάθλημα.

Δίνει «τεστ» στην Αγγλία
Στην Αγγλία βρίσκεται από χθες η αποστολή του Ατρομήτου, όπου θα προσπαθήσει να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τους αγώνες για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Απόψε οι Περιστεριώτες αντιμετωπίζουν τη Γουίγκαν, τέσσερις μέρες αργότερα θα παίξουν με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και στις 29 του μήνα θα αγωνιστούν κόντρα Γουέστ Μπρόμιτς Αλμπιον.

Πρόκειται για γρήγορες ομάδες που είναι σαφώς πιο έτοιμες από τους «κυανόλευκους» και δίνεται η δυνατότητα στον Γιώργο Παράσχο να διαπιστώσει την ετοιμότητα της δικής του ομάδας.

Από εκεί και πέρα, τα φιλικά στο Νησί θα έχουν σημαντικό ρόλο και στα μεταγραφικά ζητήματα του Ατρομήτου.

Σύμφωνα με την SportDay, αν διαπιστωθεί ότι η ομάδα είναι πλήρης, ότι δεν της λείπει κανένα κομμάτι, θα πορευτεί ως έχει. Αν, όμως, φανεί κάποια αγωνιστική αδυναμία, αν ο Παράσχος εντοπίσει κάποια έλλειψη το ενδεχόμενο ενίσχυσης είναι ανοικτό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: