Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

«Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Παναθηναϊκός»

Ανέτοιμος είναι ακόμα ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή Ψαχνών, Κώστας Γκαλούφας.

«Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Παναθηναϊκός»
Ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης, καθώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος τη δεδομένη στιγμή, σύμφωνα με όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή Ψαχνών, Κώστας Γκαλούφας, μετά τη φιλική νίκη των «πρασίνων», με σκορ 2-0, επί της ομάδας από την Εύβοια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Γκαλούφας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το φιλικό με τον Παναθηναϊκό: «Ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ για εμάς. Η ομάδα μας είναι κυριολεκτικά δύο ημερών. Έχουμε κάνει μόνο δύο προπονήσεις. Το ρόστερ είναι κατά 60% έτοιμο. Θεωρώ πως για τη δική μου ομάδα ήταν ένα καλό τεστ».

Για το πώς είδε τον Ηρακλή Ψαχνών: «Ακόμα δεν έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία. Αυτό θα το κάνουμε στις 29 του μήνα. Απλώς κάναμε αυτό το φιλικό για το πρεστίζ και φυσικά είναι τιμή μας που φιλοξενήσαμε τον Παναθηναϊκό».

Για το πώς είδε τους «πράσινους»: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με πολλά νέα παιδιά και θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Όμως, όπως τον είδα δεν είναι ακόμα έτοιμος. Βέβαια, είναι νωρίς και έχει ακόμα ένα μήνα για τις επίσημες υποχρεώσεις του».

Για τους στόχους της ομάδας: «Να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Φυσικά, δεν σας κρύβουμε ότι θέλουμε να ανέβουμε στη Σούπερ Λίγκα και εύχομαι αυτό να γίνει είτε του χρόνου, είτε τον επόμενο χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: