Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

H… 100άρα για τον Μπέιλ!

Ιδού οι υπολογισμοί της Marca (και της Ρεάλ;) για την προσφορά των 100 εκατομμυρίων ευρώ στη Τότεναμ, προκειμένου να αποκτήσει τη Γκάρεθ Μπέιλ:

-10 εκατ. από την πώληση του Καγιεχόν: ο πρώτος που έφυγε και έφερε στα ταμεία της Ρεάλ τα διπλάσια από τα χρήματα που δόθηκαν πριν δύο χρόνια για την απόκτηση του.
-11 εκατ. από την πώληση του Αλμπιόλ: ο 2ος των… αναχωρήσεων, που πήγε κι αυτός στη Νάπολι.
-4,4 εκατ. από τη μεταγραφή του Νεγρέδο: η Μάντσεστερ Σίτι τον απέκτησε από τη Σεβίλλη με 25 εκατ. ευρώ, ενώ πριν η Ρεάλ τον είχε δώσει με 14 στους Σεβιγιάνους, αλλά και ποσοστό μεταπώλησης.
-10 εκατ. από τα δικαιώματα στον Γκαράι: αν πάει τελικά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι Μαδριλένοι αναμένουν το συγκεκριμένο ποσό, καθώς διατηρούν το 50% των δικαιωμάτων του Αργεντινού παίκτη και υπολογίζουν ότι η πρόταση στη Μπενφίκα θα είναι της τάξης των 20 εκατ. ευρώ.
-40 εκατ. από τον Ιγκουαϊν: τον θέλει κι αυτόν η Νάπολι, αλλά η Ρεάλ ξεκαθάρισε ότι δεν τον δίνει με λιγότερα από 40. Ενδιαφέρεται και η Τσέλσι, ενώ επίσημη προσφορά έχει καταθέσει μέχρι τώρα μόνο η Άρσεναλ: 26 εκατ. και δεν φτάνουν…
-25 εκατ. από τον Κοεντράο: ο Πορτογάλος θέλει να φύγει και ο Αντσελότι δεν λέει όχι. Αποκτήθηκε με 30 εκατ., η Ρεάλ υπολογίζει ότι μπορεί να τον δώσει με 2. Το ζήτημα είναι να βρεθεί ενδιαφερόμενη ομάδα…
Υπενθυμίζεται ότι η Ρεάλ έχει δώσει μέχρι στιγμής 67,5 εκατ.ευρώ για να αποκτήσει τους Ίσκο, Ιλαραμέντι, Κασεμίρο και Καρβαχάλ.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: