Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Ντέβιτς:“ Καλός ο ΠΑΟΚ, αλλά θα περάσουμε εμείς”

Την αισιοδοξία του για τη πρόκριση της Μέταλιστ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Μάρκο Ντέβιτς.
Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα “football.sport.ua”, ο επιθετικός της ουκρανικής ομάδας χαρακτήρισε δύσκολο αντίπαλο τον “Δικέφαλο του Βορρά”, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του Χουμπ Στέφενς θα αγωνιστεί χωρίς τους οπαδούς της ενώ μίλησε και για την χθεσινή νίκη στο πρωτάθλημα επί της Άρσεναλ Κιέβου.
Για τη νίκη επί της Άρσεναλ Κιέβου: «Παραδοσιακά δεν είναι εύκολο να παίζεις εναντίον της Αρσεναλ Κιέβου, ειδικά στο Κίεβο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε άσχημα, αλλά βρεθήκαμε να χάνουμε. Στο δεύτερο μέρος στα πρώτα 15 λεπτά καταφέραμε να σκοράρουμε δύο γκολ και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε άλλα 45 λεπτά, ήταν αρκετός χρόνος για να πετύχουμε δύο γκολ και να κερδίσουμε το παιχνίδι».
Για το αν πλέον η προσοχή στρέφεται στα ματς με τον ΠΑΟΚ: «Δεν νομίζω, έχουμε την Παρασκευή το παιχνίδι εναντίον της Ιλίτσιβετς και μετά θα αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ είναι καλός αντίπαλος, πιστεύω, όμως, ότι είμαστε σε θέση να περάσουμε. Θα είναι δύσκολο. Ελπίζω ότι αυτά τα παιχνίδια η φυσική μας κατάσταση θα είναι καλύτερη από ότι σήμερα».
Για το γεγονός ότι το παιχνίδι της Τούμπας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών: «Είναι κρίμα. Το ποδόσφαιρο παίζεται για τον κόσμο, ιδίως ο ΠΑΟΚ έχει καλούς οπαδούς. Στην Ελλάδα είναι πάντα καλή η ατμόσφαιρα στα γήπεδα, γι ‘αυτό είναι κρίμα που δεν θα υπάρχουν οπαδοί».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: