Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Ξεκαθάρος για Ρονάλντο, «αινιγματικός» για Ιγκουαΐν!

Από τη μία ο Κάρλο Αντσελότι ξεκαθάρισε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, από την άλλη δεν εμφανίστηκε και τόσο σίγουρος για τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Ξεκαθάρος για Ρονάλντο, «αινιγματικός» για Ιγκουαΐν
«Ο Κριστιάνο είναι ο πιο σημαντικός παίκτης της ομάδας μας και θα συνεχίσει να είναι και στο μέλλον. Όλοι τον ξέρουν, πάντα παίζει καλά για την ομάδα», ήταν τα λόγια του Κάρλο Αντσελότι μετά τη φιλική νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 6-0 κόντρα στην Μπόρνμουθ, θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως δεν... το κουνάει από την Ισπανία ο Πορτογάλος άσος.

Από την άλλη, ο Ιταλός τεχνικός απέφυγε τα... μεγάλα λόγια για τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, λέγοντας πως... «Ο Ιγκουαΐν είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και για την ώρα ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης». Ήδη φημολογείται πως η Νάπολι τα ‘χει βρει σε όλα με την «βασίλισσα» για την παραχώρηση του Αργεντίνου επιθετικού.

«Το πρώτο παιχνίδι πήγε καλά. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, καθώς έχουμε την ποιότητα γι’ αυτό. Είχαμε κάποιες πολύ καλές στιγμές και κάποιες όχι, αλλά είναι φυσιολογικό. Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι και είμαι χαρούμενος γιατί η ομάδα δούλεψε σωστά. Φυσικά, χρειαζόμαστε βελτίωση, αλλά είναι λογικό, αφού ξεκινήσαμε προετοιμασία μόλις μια εβδομάδα τώρα», ανέφερε ο Αντσελότι για το 6-0 κόντρα στην Μπόρνμουθ, ενώ αναφέρθηκε και στην προσήλωση που έδειξαν οι παίκτες του:

«Το πιο σημαντικό είναι πως η ομάδα λειτούργησε σωστά. Όλοι οι παίκτες, νέοι και παλιοί έπαιξαν με πάθος στην επίθεση και απέδωσαν σωστά. Είχαμε κάποια προβλήματα στο πρώτο μέρος, αλλά ταυτόχρονα είχαμε και καλές στιγμές. Είμαι πολύ χαρούμενος για όλους τους παίκτες και την απόδοσή τους στο ματς».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: