Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Χρυσαυγήτικο και κουκουέδικο ΑΕΚτζήδικο κάλεσμα!!

Και η Original έχει το δικό της μερίδιο στην καταστροφή της ΑΕΚ, υποστηρίζει ο Αποδυτηριάκιας. Άντε πάλι! Η original ξανακτύπησε. Έριξε ένα κάλεσμα σ’ όλους τους αεκτζήδες. Όχι, θα ησυχάσει. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Όχι, θα κάτσει στα αυγά της. Τι είναι αυτά που λέτε. Η ΑΕΚ μάς έχει ανάγκη. Όπως την υποβιβάσαμε την ομάδα, έτσι πάλι θα κάνουμε τον αγώνα μας να την ξανανεβάσουμε.

Τι; Δεν είχε συμμετοχή στον υποβιβασμό της ομάδας η Original. Όποιος το λέει αυτό, την ακυρώνει. Την βγάζει από το χάρτη. Την Θεωρεί μια ανύπαρκτη ιστορία την original.

Αλλοίμονο. Είναι δυνατόν η πιο μαχητική, η πιο συνεπής, η πιο αξιόπιστη αεκτζήδική δύναμη, πάντα πρώτη, πάντα παρούσα, να μην έχει ευθύνη να μη συνέβαλε στην πτώση, αλλά και στη χρεοκοπία της ομάδας;

Φταίνε οι διοικήσεις, οι προπονητές, οι παίκτες, η ΕΠΟ, η διαιτησία, οι μεγαλομέτοχοι, το σύμπαν όλο φταίει και οι μόνοι αναμάρτητοι είναι οι οργανωμένοι. Δεν πάει έτσι.

Και αφού άφησαν να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα, να ξαποστάσει ο καιρός της συννεφιάς και της καταχνιάς, η ηγεσία των οριτζιναλικών, στα γνωστά παλαιοκομματικά καλούπια, επανέρχεται με «κάλεσμα» που από μακρυά κάνει μπαμ ότι είναι μπερδεμένο, ζυμωμένο, με χρυσαυγήτικο και κουκουέδικο μπουλκουμέ.

Γιατί οι αεκτζήδες πρέπει να σταματήσουν τα πανηγύρια λόγω Μελισσανίδη, γράφει ο apodytiriakias.gr
Κάλεσμα σ’ όλους τους αεκτζήδες να σταθούν δίπλα στην ομάδα απηύθυνε η Original η οποία θέλει όλους τους φίλους της ομάδας να είναι ενωμένοι.

Τι εντύπωση, αλήθεια, θα προκαλούσε στους αεκτζήδες άλλα και σ’ όλους τους οπαδούς εκτός ΑΕΚ, αν το «κάλεσμα» το υπέγραφε ο Νίκος Νοτιάς, ο Ντέμης Νικολαίδης, ο Σταύρος Αδαμίδης, ο Παπάς, ο Δημητρέλος, ο Θανόπουλος, τέλος πάντων όποιος άλλος είχε μια υπεύθυνη θέση στην ΠΑΕ;

Οκέυ, όλοι αυτοί τελείωσαν, αποτελούν παρελθόν, διότι έτσι ή, αλλοιώς ταυτίστηκαν με την πτωτική πορεία της ομάδας, η οποία αγωνιστικά και οικονομικά κατέρρευσε. Η Original διεσώθη, όμως. Η Original παραμένει στη Σούπερ Λίγκα, γι’ αυτό νομιμοποιείται να μην απολογείται, να κυκλοφορεί όπως πράγματι είναι, άφθαρτη και άκριτη, υπεράνω υποψίας και μακρυά από κάθε παρεμβατικότητα.

Η ΑΕΚ έπαθε το στραπάτσο της Ιστορίας της. Ε, λοιπόν, δεν γυρίζει καμμία σελίδα, παραμένει στα ίδια, στον ίδιο δρόμο εαν οι φίλαθλοί της και οι οργανωμένοι της παίζουν τα ίδια ταμπούρλα.

Η Original ενεργεί κομματικά, συνδικαλιστικά, παραταξιακά, αγωνιστικά, λαϊκά, με μια άλλη κουβέντα με τρόπο καταδικασμένο. Αδέλφια, όλοι μαζύ, σύντροφοι, συναγωνιστές, και άλλα τέτοια μπαλκονίστικα. Να έρθει ο Καραμανλής να μας σώσει, μετά να μας σώσει ο Παπανδρέου, ο Τσίπρας, όποιος άλλος έχει σειρά. Κι αυτοί, οι οριτζιναλίστες, από κοντά στο κόλπο, στο παιχνίδι.

Όχι μόνο οι αεκτζήδες, όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη την ΑΕΚ να επανέλθει στη θέση της. Επειδή το θέλουν οι αεκτζήδες, όχι οι «επαγγελματίες» οριτζιναλίστες. Επαγγελματίας είναι και αυτός που από το πρωί μέχρι το βράδυ ασχολείται με την οργάνωσή του, άσχετα αν δεν κερδίζει οικονομικά κάτι.

Οι αεκτζήδες να είναι βέβαια κοντά στην ομάδα τους, όχι κοντά στον σωτήρα Μελισσανίδη. Είναι τεράστιο πράμα ο τίγρης, αλλά δεν βλάπτει μια εγκράτεια, ένα πνεύμα επιφυλακτικότητας. Ούτε, από την άλλη, να παίζουν οι ακρότητες, οι παραλογισμοί στις απαιτήσεις από τον μεσία Μελισσανίδη.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: