Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Βενγκέρ: «Δικτατορία η ΟΥΕΦΑ!»

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, πνέει τα μένεα κατά της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με αφορμή την κλήση του σε απολογία για ανάρμοστη συμπεριφορά εναντίον του διαιτητή Μάσιμο Μπουσάκα.

Ο Αλσατός τεχνικός κινδυνεύει να τιμωρηθεί από την ΟΥΕΦΑ για την έντονη λογομαχία του με τον Ελβετό ρέφερι μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο δεν έχει διαπράξει κανένα λάθος.

«Αποκλειστήκαμε από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, που ήταν ένας από τους στόχους μας. Υπεστήκαμε πολλές ζημιές κι επιπλέον πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη και από την UEFA. Δεν κάναμε κάποιο λάθος, αυτοί είναι που έχουν την ευθύνη για τη διοργάνωση του πρωταθλήματος και αυτοί ορίζουν τους διαιτητές», δήλωσε ο Βενγκέρ στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το κύπελλο Αγγλίας.

«Όταν υπάρχουν παιχνίδια με τόσο μεγάλο βάρος, είναι απαράδεκτο να γίνονται τέτοια λάθη και επιπλέον να συμπεριφέρονται και αλαζονικά. Νομίζω ότι, μετά από αυτό, η UEFA συμπεριφέρεται δικτατορικά και έχει χαθεί η κοινή λογική», τόνισε ο προπονητής της Άρσεναλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: