Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Μία αγωνιστική σε Άρη και Ατρόμητο!!

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 37.000 ευρώ τιμωρήθηκαν από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή τόσο η ΠΑΕ Άρης, όσο και η ΠΑΕ Ατρόμητος. Η ποινή επιβλήθηκε για επεισόδια των οπαδών τους στα ματς με Ηρακλή και Πανιώνιο, αντίστοιχα.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 25ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριάντα επτά χιλιάδων ευρώ και ποινή διεξαγωγής (1) αγώνα χωρίς θεατές

Γ) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές

Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης διότι : «Μετά τη λήξη του αγώνα και ενώ οι ομάδες ήταν στα αποδυτήρια εμφανίστηκαν εκεί πέντε με έξι (5-6) άτομα της ασφάλειας της φιλοξενούμενης ομάδας τα οποία και απομακρύνθηκαν άμεσα με τη συμβολή του υπευθύνου ασφαλείας της φιλοξενούμενης ομάδας»: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: