Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Άφαντος παραμένει ο Τσιμπάμπα!

Με πολλά προβλήματα για τον Νίκο Κωστένογλου συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία της ομάδας του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (13/3 15.00 NS2). Αγνοείται ο Τσιμπάμπα, ατομικό οι Σίμιτς και Μπλάζεκ.
Οι «βυσσινί» καλούνται να αντιμετωπίσουν την ομάδα της Νέας Σμύρνης σε μια αναμέτρηση που η νίκη αποτελεί μονόδρομο για να συνεχίσουν να ελπίζουν για παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο, οι τραυματισμοί στο στρατόπεδο της ομάδας δυσκολεύουν το έργο του Νίκου Κωστένογλου.

Έτσι λοιπόν, η προετοιμασία της Πέμπτης συνεχίστηκε με πολλά προβλήματα για τον τεχνικό των «βυσσινί». Ο Παναγιώτης Κατσιαρός δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της προπόνησης, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί την Κυριακή κόντρα στον Πανιώνιο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Αλεκσάνταρ Σίμιτς και Γιαν Μπλάζεκ. Ο Σέρβος επιθετικός των Λαρισαίων ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, ενώ ο Μπλάζεκ από ενοχλήσεις στο γόνατό. Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Ρομέου, που ένιωσε έναν ερεθισμό στο γόνατό του και αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης την Παρασκευή. Εκτός πλάνων για το κυριακάτικο ματς είναι και ο Τσιμπάμπα, ο οποίος δεν έδωσε το παρόν ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: