Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

«Μπαλαντέρ» ξανά ο Παπαστεριανός!


Papasterianos
Η φετινή παρουσία του Μανόλη Παπαστεριανού με τη φανέλα του Ηρακλή, είναι εντελώς διαφορετική από τις υπόλοιπες.
Μετά το πρόβλημα στους κοιλιακούς που τον ταλαιπώρησε πέρσι, αποδεικνύει φέτος πως μπορεί να αποτελέσει βασική μονάδα για τον Ηρακλή. Όχι μονάχα στη μεσαία γραμμή. Εκεί βέβαια έχει δείξει πως έχει μεγαλύτερη ευχέρεια και κινείται καλύτερα. Στον αγώνα με τον Άρη, το ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου, έδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί με απόλυτη επιτυχία και στο δεξί άκρο της άμυνας όπου τα πήγε περίφημα, καταγράφοντας την 100η του συμμετοχή με τη φανέλα του Ημίθεου, συνδυάζοντάς τη με την εκτός έδρας νίκη.
Αν και η επιστροφή του Νίκου Αραμπατζή φαινόταν πως επανέφερε τα γνωστά δεδομένα και την επιστροφή του Παπαστεριανού στη μεσαία γραμμή, κάτι τέτοιο τελικά δεν θα γίνει. Ο Χαλκιδικιώτης μέσος εξελίσσεται σε χρήσιμο… μπαλαντέρ στα «χαρτιά» του Γιώργου Παράσχου και το κενό που αφήνει ο Χοσέμι στο κέντρο της άμυνας, θα καλυφθεί από εκείνον!
Deja vu με τη χρονιά του Κωφίδη
Σαφώς είναι μια λύση ανάγκης η παρουσία του στο κέντρο της άμυνας. Ο Παράσχος στηρίζεται στην ταχύτητα και τις γρήγορες επεμβάσεις του στη μπάλα. Κι αυτή η θέση πάντως δεν είναι… παντελώς άγνωστη για τον 23χρονο μέσο. Πριν από τέσσερα χρόνια, με τον Σάββα Κωφίδη στην τεχνική καθοδήγηση του Ημίθεου, ο Παπαστεριανός είχε αποτελέσει, τρόπον τινά, ξανά… μπαλαντέρ για τον τότε προπονητή του Ηρακλή. Είχε χρησιμοποιηθεί και τότε τόσο ως δεξί μπακ, όσο και σαν στόπερ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: