Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Μεγαλώνει το «μέτωπο» της αποχής

Μεγαλώνει το «μέτωπο» της αποχής Κατά μία αυξήθηκαν οι ομάδες που είναι υπέρ της αποχής στο πρωτάθλημα λόγω των συνεχών κρουσμάτων βίας κι όχι μόνο. Στο μέτωπο των δέκα ομάδων, που ήταν γνωστό μετά τη συνάντηση που έγινε υπό τον ΠΣΑΠ την Τρίτη, προστέθηκε και η Καβάλα.

Το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών την Τρίτη τις έξι ομάδες που δεν είχαν συνταχθεί μαζί τους να πει «ναι» στην αποχή. Μετά τη συγκατάθεση της Καβάλας, οι ομάδες που δεν συναινούν στην αποχή είναι ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Εργοτέλης, ο Πανιώνιος και η Κέρκυρα, αλλά γίνονται προσπάθειες να πειστούν κι αυτές.

Η σημερινή μέρα είναι καθοριστική για το αν θα υπάρξει αποχή το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και αναβολή της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επαφή με τη διοργανώτρια αρχή, αλλά αν τελικά υπάρξει αποχή και αναβολή των αγώνων της ερχόμενης αγωνιστικής, θα πρέπει να αποφασιστεί εντός της ημέρας, για να ενημερωθεί εγκαίρως ο ΟΠΑΠ και να αποφευχθούν άσκοπες μετακινήσεις ομάδων που αγωνίζονται εκτός έδρας.

Με τα τωρινά δεδομένα, θα μπορούσαν να μη γίνουν τα παιχνίδια Πανσερραϊκός-Skoda Ξάνθη, Ηρακλής-Παναθηναϊκός, ΑΕΚ-Καβάλα και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, καθώς οι ποδοσφαιριστές τους ψήφισαν υπέρ της αποχής. Όμως δεν πρόκειται να γίνει μερική αποχή, παρά μόνο μαζική, που θα οδηγήσει σε αναβολή της αγωνιστικής.

Ασφαλώς η Σούπερ Λίγκα δεν επιθυμεί να αναβληθεί η αγωνιστική, καθώς το καλεντάρι είναι ήδη αρκετά φορτωμένο και δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: