Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Κυριάκος: «Ευτυχώς που έφυγα»!

Στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται πλέον ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με τη Σάλκε! Καθόλου άσχημα για την πρώτη του χρονιά στη γερμανική ομάδα, η οποία τον εμπιστεύεται και τον πιστεύει!
Κυριάκος: «Ευτυχώς που έφυγα»!
O γεννημένος στις 23 Φλεβάρη 1992 κεντρικός αμυντικός και αμυντικός μέσος (έχει παίξει επί Μάγκατ στη γερμανική ομάδα και εκεί) δόθηκε... κοψοχρονιά από τη διοίκηση Κόκκαλη στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, μπας και μπει κανά ψιλό στο ταμείο για να γίνει καμιά μεταγραφή. Δεν υπήρχε στον ορίζοντα Μαρινάκης τότε και ο "Σώκρατες" είχε καβουράκια στην τσέπη...
Στο λιμάνι ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν κάποιοι ότι με το ζόρι πήρε ο Ολυμπιακός 2,4 εκ. ευρώ από την πώληση του κορυφαίου αμυντικού της νέας γενιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πώς αυτός ο παίκτης δόθηκε τσάμπα στη Σάλκε; Ουσιαστικά για ένα κομμάτι ψωμί μιας και οι Γερμανοί οι οποίοι έχουν επενδύσει πολλά πάνω του, προσδοκούν πώλησή του με τουλάχιστον τα πενταπλάσια.
Ο νεαρός ο οποίος έχει διαγράψει πλέον για τα καλά από τον εγκέφαλό του τον Ολυμπιακό, έχει προσαρμοστεί στη Γερμανία και δείχνει ότι μπορεί να μεγαλουργήσει. Όπως λέει στους δικούς του ανθρώπους πίσω στην Ελλάδα: "Ευτυχώς που με πούλησε ο Ολυμπιακός. Ευτυχώς που έφυγα. Εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Δεν περιμένεις να πας 25 χρονών για να παίξεις. Εδώ υπολογίζουν τους παίκτες το ίδιο, είτε είναι 17 είτε 35".
Δεν έχει και άδικο. Στα 19 του χρόνια έπαιξε για παραπάνω από μισή ώρα σε ματς - φωτιά με τη Βαλένθια και βοήθησε τη Σάλκε να περάσει στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ. Την ίδια ώρα, η παλιοπαρέα του... βολοδέρνει στον Ολυμπιακό.
Ο Γιαννάκης ο Παπαδόπουλος παίζει μόνο αν είναι νοκ άουτ όλοι οι μέσοι, ο Γιαννάκης ο Φετφατζίδης είναι μια μέσα τρεις έξω και ο Κωστάκης ο Μήτρογλου γυάλιζε τον πάγκο μέχρι που δόθηκε δανεικός στον Πανιώνιο και βρήκε την υγειά του.
Καλά έκανες Κυριάκο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: