Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Μπέος: «Πρόκειται για γελοιότητες»

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσει στους δημοσιογράφους, με αφορμή τις περιβόητες κασέτες, ο Αχιλλέας Μπέος εξέδωσε -μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού Βόλου- ανακοίνωση, με την οποία διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί παρουσίας του στη Νέα Σμύρνη την Τρίτη (8/3), προκειμένου να ζητήσει από τους παίκτες του Πανιωνίου να νικήσουν τη Λάρισα την Κυριακή.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος των «κυανέρυθρων» και γνωστός, φυσικά, για τα Πανιώνια αισθήματά του, όντως, βρέθηκε στο γήπεδο των Νεοσμυρνιωτών, ουδέποτε, όμως, όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του, ζήτησε επιτακτικά τη νίκη από τους παίκτες του Τάκη Λεμονή, στην αναμέτρηση με τη Λάρισα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Σχετικά με σκωπτικές αναφορές περί παρουσίας μου στα αποδυτήρια του Πανιωνίου, έχω να δηλώσω, μετά από τη συστηματική παραπληροφόρηση που διοχετεύεται από μερίδα δημοσιογράφων, το τελευταίο διάστημα, ότι: Η ομάδα του Πανιωνίου τυχαία την Τρίτη 8 Μαρτίου, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, προπονήθηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και όχι στο αθλητικό κέντρο Κορωπίου. Κατά την παρουσία μου στο member's club του σταδίου, κάτι που συμβαίνει συχνά στον ελεύθερό χρόνο μου, συνομίλησα με τον προπονητή της ομάδας κ. Τάκη Λεμονή και τον συνεχάρη για την πορεία του Πανιωνίου το τελευταίο διάστημα και τίποτα παραπάνω. Με κανέναν ποδοσφαιριστή δεν συνομίλησα και είναι απολύτως ψευδής η αναφορά, για πιθανή επιστροφή μου στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ Πανιώνιος και δηλώνω κατηγορηματικά, ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Είναι γελοίο να πιστεύουν κάποιοι ότι εγώ με τυχόν υποδείξεις μου προσπάθησα να πείσω επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να πράξουν το αυτονόητο: να νικήσουν στο επόμενό τους παιχνίδι, τη στιγμή που διακυβεύεται ακόμη και η παρουσία τους στην κατηγορία. Όλα αυτά λοιπόν αποτελούν «σενάρια» κάποιων ευφάνταστων και κακόβουλων δημοσιογράφων και τίποτα άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: