Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ψηλά στην λίστα ο Τζαβέλλας!

Πολλοί ποδοσφαιριστές ακούγονται σαν υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού, αλλά λίγοι από αυτούς απασχολούν ή θα απασχολήσουν πραγματικά τον Πειραιώτικο σύλλογο. Ένας παίκτης για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας, με το όνομα του να βρίσκεται αρκετά ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα.


Βέβαια, η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι, αφού η τιμή του είναι αρκετά «τσουχτερή», καθώς η Άιντραχτ φέρεται να ζητά πάνω από 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Όμως μπορεί να πέσει πολύ εύκολα αν ο σύλλογος από την Γερμανία  υποβιβαστεί. Κάτι που θέλουν και οι άνθρωποι των πρωτοπόρων της Σούπερ Λίγκας.


Ακόμη όμως κι αν η ομάδα της Φρανκφούρτης καταφέρει να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην Μπουντεσλίγκα για τη νέα σεζόν, από τον Ολυμπιακό θα κάνουν την κίνηση τους. Το καλό για αυτούς είναι ότι και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην χώρα μας και να φορέσει την φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος.


Ένα ακόμη θετικό στοιχείο για τους Πειραιώτες, αφού θα μπορούσε να πιέσει  και ο ίδιος την κατάσταση για να συνεχίσει την καριέρα τους στο λιμάνι. Η περίπτωση του συγκεκριμένου παίκτη είναι πολύ καλή, καθώς φαίνεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται ενίσχυση στην θέση του αριστερού μπακ και για αυτό τον λόγο θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: