Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Όχι, Σάσα μην το κάνεις!

Μην την πληγώνετε, ρε παιδιά, τη Σάσα Μπάστα! Έχει ψυχολογικά η κοπελιά. Εδώ αποκάλυψε ότι ήταν έτοιμη να αυτοκτονήσει, επειδή την έκραζαν τα Media!
Όχι, Σάσα μην το κάνεις! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Κυκλοφορεί με ένα πλατύ χαμόγελο και όποιος την βλέπει λέει ότι αυτό το κορίτσι είναι χαρά Θεού! Και όμως, μόνο ο Θεός ξέρει τι κρύβει μέσα της αυτή η ταλαιπωρημένη καρδούλα!
Ναι! Ξέρετε για ποια μιλάμε! Για τη Σάσα Μπάστα, η οποία σόκαρε τους πάντες σήμερα, όταν αποκάλυψε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. «Κάποια στιγμή άνοιγα την τηλεόραση και έβλεπα όλα αυτά που λέγονταν για εμένα. Ένιωθα τόσο μεγάλη έκπληξη, που ακόμη και η ίδια δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου. Αναρωτιόμουνα: Εγώ είμαι αυτή που αναφέρουν; Αυτό που με ενόχλησε πάρα πολύ στο παρελθόν ήταν το γεγονός ότι οι εκπομπές αναφέρονταν όχι μόνο σε εμένα αλλά και στην οικογένειά μου. Και καλά να λένε για εμένα, δεν με πειράζει. Όταν όμως λένε για τους γονείς μου για παράδειγμα πράγματα, τότε εκεί τα όρια χάνονταν», δήλωσε σχετικά η Σάσα μας, η οποία σόκαρε: "Δεν άντεχα άλλο τις κριτικές και όλα αυτά για τα οποία με κατηγορούσαν...Ήθελα να δώσω ένα τέλος στη ζωή μου. Το έλεγα στη μαμά μου και αυτή ούρλιαζε... Με έπαιρνε τηλέφωνο στο σπίτι, εγώ δεν απαντούσα και εκείνη έτρεμε μήπως έχω κάνει πράξη τα λόγια μου».
Η Σάσα είπε κι άλλα στην εκπομπή! Μέχρι και ότι ξέρει και να μαγειρεύει! «Μαγειρεύω κάθε μέρα και η σπεσιαλιτέ μου είναι ο μουσακάς. Μέχρι πρότινος δεν είχα φτιάξει για παράδειγμα παστίτσιο, αλλά έφτιαξα ΚΑΙ αυτό. Αυτά για παράδειγμα δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν: Θυμάμαι ότι έπαιρνα την μητέρα μου και της έλεγα αντίο, δεν αντέχω άλλο γιατί μου έλεγαν ότι είμαι Αλβανάκι που μπαίνω με κλειστά τα πόδια και βγαίνω με ανοιχτά» έλεγε όλο υπερηφάνεια και ανυπομονεί πότε θα σβηστεί το… αμαρτωλό παρελθόν της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: