Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Τσιώλης: «Πιστεύω στην ομάδα και στους παίκτες»

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» βρέθηκε ο Σάκης Τσιώλης προκειμένου να ξεκινήσει την πρώτη του προπόνηση με τους «κίτρινους». Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη μέχρι το καλοκαίρι του 2012
Ο Έλληνας προπονητής βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και συζήτησε για λίγο με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και στην συνέχεια κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας. Εκεί έγινε η πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Στην συνέχεια μπήκαν στα αποδυτήρια ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Αθανασιάδης αλλά και ο Αντώνης Ζαμπέτας.
Ο Σάκης Τσιώλης στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή που είμαι προπονητής του Άρη. Είχα μια συζήτηση να αναλάβω από το καλοκαίρι, αλλά με έπεισε ο πρόεδρος και ο κόσμος να αναλάβω από σήμερα. Πιστεύω στους παίκτες του Άρη και πιστεύω πως μπορούμε να δουλέψουμε για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλει η ομάδα. Τόνισα στα παιδιά ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα στις εναπομείναντες αγωνιστικές. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη. Ο κόσμος του Άρη είναι ανεπανάληπτος, είναι συγκλονιστικός, είναι το μεγαλείο του Άρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: