Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Σήμερα επαφή για Χατζηβρέττα!!

Το θέμα του Νίκου Χατζηβρέττα παραμένει ανοιχτό και επιθυμία των διοικούντων της ΚΑΕ είναι να το κλείσουν μέσα στον προβλεπόμενο 15ήμερο ώστε να μην επικυρωθεί η κατάπτωση της εγγυητικής και δημιουργηθούν πιο σοβαρά προβλήματα. Σήμερα αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές και συγκεκριμένα στους δύο νομικούς, τον κ. Χρήστο Γρόλλιο από την ΚΑΕ και τον κ. Αλέξανδρο Βαγιάτη που εκπροσωπεί τον πρώην αρχηγό του Άρη ώστε να μπορέσουν να συζητήσουν μία νέα πρόταση και εφόσον συμφωνήσουν να επικυρωθεί και γραπτώς.

Οι δύο πρώτες προτάσεις από την ΚΑΕ απορρίφθηκαν από τον Νίκο Χατζηβρέττα και ουσιαστικά το μεγάλο πρόβλημα είναι οι εγγυήσεις αλλά και ο τρόπος και χρόνος καταβολής των οφειλομένων, μιας και ουσιαστικά ισχύει η προηγούμενη συμφωνία για το «κούρεμα» των 187.000 ευρώ.

Ο χρόνος πιέζει και στον Άρη είναι αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουν να κλείσουν το θέμα, περιμένοντας και οικονομική βοήθεια από άλλους παράγοντες. Και αυτό γιατί στις πρώτες ημέρες του νέου έτους υπάρχουν και οι προσφυγές των Χαραλαμπίδη, Μπάρλου, Χρυσικόπουλου, Αργυρόπουλου και Κουμπούρα για τις οποίες απαιτούνται επίσης χρήματα.



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: