Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Λίνεν: «Ανησυχώ και αγωνιώ για την ΑΕΚ»

Λίνεν: «Ανησυχώ και αγωνιώ για την ΑΕΚ»
Τα είχε πει νωρίτερα σε συνέντευξη του στο «Reuters», τα επανέλαβε και μετά το 0-0 της ΑΕΚ με την Καβάλα για το Κύπελλο Ελλάδας.

«Ανησυχώ και αγωνιώ, ελπίζω να δοθεί άμεσα λύση στα διοικητικά», τόνισε σχετικά ο Έβαλντ Λίνεν κρούοντας για ακόμα μια φορά τον κώδωνα του κίνδυνο στα διοικητικά.

Ο Γερμανός προπονητής της «Ένωσης» ξεκαθάρισε ότι πρώτος στόχος παραμένει το πρωτάθλημα, γι’ αυτό και χρησιμοποίησε αρκετούς αναπληρωματικούς, από τους οποίους έμεινε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές. «Ευχαριστώ τον κόσμο που έρχεται παντού και μας στηρίζει».

Αναλυτικά, όσα είπε ο Έβαλντ Λίνεν στη συνέντευξη Τύπου:

«Ανησυχώ και αγωνιώ αλλά ελπίζω ότι θα δοθεί μια λύση με τα διοικητικά. Πρέπει να δοθεί γρήγορα γιατί το ρόστερ χρειάζεται ενίσχυση», ανέφερε για τα διοικητικά και συνέχισε για το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού με την Καβάλα:

«Οι παίκτες μου καταπονήθηκαν στην Κομοτηνή σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, δεν τίθεται θέμα υποτίμησης του αντιπάλου. Θέλαμε να δώσουμε χρόνο σε νέα παιδιά τα οποία ήταν ανάγκη να πάρουν παιχνίδια. Ο Τσούπρος ήταν πολύ καλός. Ο Τσουκαλάς πάλεψε, σε μια θέση που δεν είναι η φυσική του. Έκανε λάθη όταν κλεινόταν από 2 και 3 αντίπαλους παίκτες αλλά αυτό ήταν λογικό. Και ο Μπουγαϊδης δεν έπαιξε στη θέση του. Ο Γροντής είναι καλός πλέι-μέικερ. Θέλουν χρόνο αυτά τα παιδιά. Πήραμε μια ισοπαλία, είναι ένα καλό και δίκαιο αποτέλεσμα. Στα πρώτα λεπτά, μας πίεσε η Καβάλα και έχασε δύο ευκαιρίες. Ήταν λογικό, αυτοί οι παίκτες έπαιξαν πρώτη φορά μεταξύ τους. Μετά οργανωθήκαμε και παίξαμε καλύτερα. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση. Η ΑΕΚ δεν έχει την ομάδα του παρελθόντος και έχει οικονομικά προβλήματα. Για εμάς είναι το πρωτάθλημα, ο πιο σημαντικός στόχος. Γι' αυτό ξεκούρασα τους παίκτες που θα παίξουν με τον Ατρόμητο. Έκαναν πολλή καλή δουλειά, όσοι έπαιξαν».

«Στον κόσμο πάω πάντα για να τους πω ευχαριστώ που έρχονται παντού και στηρίζουν την ομάδα. Δεν θέλω να πάρω κάτι από αυτό που κάνω αλλά να δώσω. Να δώσω την ευγνωμοσύνη μου», τόνισε για την παρουσία των φίλων της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: