Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

«Θα μας δώσει ποιότητα ο Κατσουράνης»

«Θα μας δώσει ποιότητα ο Κατσουράνης»
Την άποψη ότι ο Κώστας Κατσουράνης θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ, καθώς είναι ένας ποιοτικός παίκτης εξέφρασε ο Άλβες Λίνο κατά τη βράβευσή του για την επίτευξη του καλύτερου τέρματος της προηγούμενης αγωνιστικής (14ης).

Ακόμη, ο αριστερός ακραίος του «Δικεφάλου του Βορρά» χαρακτήρισε δύσκολη την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας ωστόσο πως τα τελευταία καλά αποτελέσματα έχουν βοηθήσει τη ψυχολογία της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε κατά τη βράβευσή του :

Για το βραβείο:
«Έκανα τελευταία πολύ καλά ματς και βοήθησα τον ΠΑΟΚ. Η σκέψη μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα. Σίγουρα όταν παίζω καλά και βοηθάω την ομάδα με ένα γκολ είμαι χαρούμενος γιατί έτσι βοηθιέται και η ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος, το πιο σημαντικό όμως είναι οι τρεις βαθμοί που πήραμε».

Για το ματς με τον ΠΑΣ:
«Τα θετικά αποτελέσματα βοηθούν να δουλέψουμε πιο πολύ, να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιο καλοί για τα επόμενα ματς. Τα δύο τελευταία θετικά αποτελέσματα μας βοηθούν στο να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα την Δευτέρα στα Γιάννινα. Θα είναι δύσκολο ματς. Τα Γιάννινα ξέρουμε πως κάνουν ένα καλό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής αλλά εμείς θα πάμε εκεί για την νίκη».

Για τον Κώστα Κατσουράνη:
«Έχει μεγάλη ποιότητα και προσωπικότητα. Είναι αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, ήταν μεγάλος αντίπαλος όταν παίζαμε με τον Παναθηναϊκό. Τώρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ, θα βοηθήσει πολύ την ομάδα μας».

Για το αν η απόκτηση του Κατσουράνη είναι μήνυμα του Σαββίδη για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρο στόχο την δεύτερη θέση:
«Εμείς πάντα κοιτάμε την πρώτη θέση και είναι σημαντικό φέτος να κερδίσουμε έναν τίτλο. Ήταν το καλύτερο που μπορούσε να κάνει ο ιδιοκτήτης με την απόκτηση του Κατσουράνη, να παρουσιάσει ένα μεγάλο παίκτη όπως τον Κατσουράνη. Είναι ποδοσφαιριστής που θα μας δώσει ποιότητα και θα μας βοηθήσει. Είναι σημαντικό που ήρθε ένας τέτοιος παίκτης στην ομάδα μας».

Για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβόλαιό του:
«Σκέφτομαι το ματς με τα Γιάννινα. Έχω καιρό να το σκεφτώ αυτό μέχρι το καλοκαίρι. Έχω περάσει 4 χρόνια φανταστικά εδώ αλλά αυτή την στιγμή δεν το σκέφτομαι καθόλου. Σκέφτομαι τα επόμενα ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: