Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Παπαδόπουλος: «Μπορούμε να προκριθούμε»

Παπαδόπουλος: «Μπορούμε να προκριθούμε»
Την αισιοδοξία πως αν η Καβάλα παίξει καλό ποδόσφαιρο στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας για τη φάση των «32» κόντρα στην ΑΕΚ μπορεί να πανηγυρίσει την πρόκριση εξέφρασε ο Νίκος Παπαδόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο νέος τεχνικός της Καβάλας αναφέρθηκε ακόμη στα προβλήματα που αντιμετωπίζει, τονίζοντας ωστόσο πως στόχος της ομάδας του κάμπου είναι να ανέβει ξανά στα… σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό:

Για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ:
«Έπρεπε να κάνουμε την ομάδα πιο επιθετική, έπρεπε να σκοράρουμε για αυτό και έγιναν οι αλλαγές. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης. Για μένα δεν χάθηκε τίποτα, έχουμε παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Θέλαμε να βάλουμε ένα γκολ, προσπάθησαν οι παίκτες, είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η άμυνα της ΑΕΚ ήταν πολύ καλή. Μπορούμε με καλό ποδόσφαιρο να πάρουμε την πρόκριση».

Για την κατάσταση της Καβάλας:
«Έχουμε προβλήματα, αλλά με δουλειά όλα γίνονται. Η ομάδα έχει κάποια προβλήματα, τα οποία τα ξέρουν όλοι. Ξεκινήσαμε πολύ γρήγορα, σχεδόν χωρίς προετοιμασία. Μπήκαμε στο γήπεδο και μετά από 15 ημέρες παίξαμε τον πρώτο μας αγώνα. Δύσκολο να αντεπεξέλθει σε δύο αγώνες την εβδομάδα».

Για το στόχο της Καβάλας:
«Στόχος μας είναι η επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα. Πιστεύω στην ομάδα και στους παίκτες. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη. Μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για την ΑΕΚ:
«Όλοι ξέρουμε ότι η ΑΕΚ έχει πολλά προβλήματα. Έχει πολλά νέα παιδιά που πρέπει να σηκώσουν αυτή τη βαριά φανέλα. Το έργο του προπονητή είναι πολύ δύσκολο, αλλά μέσα από τα παιχνίδια θα πάρουν εμπειρίες και θα είναι καλύτεροι στον δεύτερο γύρο. Το πιο σημαντικό είναι να αντέχεις κάτω από πίεση, είναι πολύ δύσκολο, αλλά ο κόσμος της ΑΕΚ είναι δίπλα και στηρίζει την ομάδα».

Για την τακτική:
«Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να περάσω στην ομάδα τη φιλοσοφία το παιχνίδι να παίζεται από τα άκρα. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε καλά στη κυκλοφορία της μπάλας. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν βάλαμε γκολ. Είμαι λίγες ημέρες στην ομάδα, προσπαθώ να περάσω κάποια πράγματα όμως είναι δύσκολο γιατί με τα δύο παιχνίδια την εβδομάδα δεν έχω τον κατάλληλο χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: