Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Όλα καλά με Κουτσιανικούλη και Σίσιτς!!

Όλα καλά με Κουτσιανικούλη και Σίσιτς
Αν και τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρούνταν από τραυματισμό στο γόνατο, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης θα δώσει το «παρών» στο ματς του Σαββάτου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο βραχύσωμος επιθετικός έβγαλε χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμα προπόνησης της Πέμπτης και, έτσι, ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, θα τον συμπεριλάβει κανονικά στα πλάνα του.

Τώρα, όσον στο θέμα του Μίρνες Σίσιτς, σχετικά με δηλώσεις του σε περιοδικό του Ηρακλείου ότι θέλει να φύγει από τους Κρητικούς, καθώς θέλει να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα του εξωτερικού, δεν προβληματίζει τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Μάλιστα, στο «στρατόπεδο» των «μελανόλευκων» δεν ανησυχούν, αφού, όπως αναφέρουν, αυτά τα είχε πει ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός πριν από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κατά τα άλλα, στην προπόνηση της Πέμπτης, ο «Αναστό» είδε τους Αλέξη Περογαμβράκη, Μοχάμεντ Σαρ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, χωρίς, όμως, να υπάρχει κάποια ανησυχία για την κατάστασή τους. Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος ακόμη δεν έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ θεραπεία, για άλλη μία μέρα, πραγματοποίησε ο Λάζαρος Χαριτωνίδης.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: