Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Αναστασιάδης: «Θα χάσουμε όλη την ομάδα…»

Αναστασιάδης: «Θα χάσουμε όλη την ομάδα…»
Οι συνεχείς τραυματισμοί σε παίκτες του Πλατανιά έχουν δημιουργήσει μεγάλο προβληματισμό στον προπονητή των Κρητικών, Άγγελο Αναστασίαδη, όπως τόνισε μετά τη νίκη των Κρητικών επί της Αναγέννησης Καρδίτσας για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσφορά μερικών που αγωνίστηκαν σήμερα, ενώ και απογοητευμένος από κάποιους άλλους.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης:

«Έγινε ένα παιχνίδι στο οποίο βάλαμε κάποια παιδιά που δεν είχαν συμμετοχές για να τα δούμε και να ξέρουμε που βαδίζουμε και που μπορούμε να βασιστούμε. Είμαι ικανοποιημένος από μερικούς, απογοητευμένος από κάποιους. Δεν μπορώ να σας πω από ποιους. Το θετικό είναι ότι όσο είχαμε δυνάμεις κάναμε φάσεις πολύ πιο εύκολα απ’ την περασμένη Κυριακή που σημαίνει ότι τα παιδιά καταλαβαίνουν κάποια πράγματα που ζητάμε», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Το αρνητικό είναι πως για ακόμα ένα παιχνίδι κάναμε 3 αναγκαστικές αλλαγές και μετά το 65΄ υπάρχουν 2-3 κουρασμένοι ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν απ’ το παιχνίδι. Μια διαπίστωση πολύ άσχημη για μένα. Πάθαμε πολλές ζημιές, εγώ θέλω να κάνω πολλά περισσότερα πράγματα αλλά δεν μπορώ γιατί θα χάσουμε όλη την ομάδα».

«Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με τη Βέροια μπορέσαμε και βάλαμε κάποια καινούρια στοιχεία στο παιχνίδι μας και πιστεύω ότι αν μπορέσουμε και λειτουργήσουμε λίγο καλύτερα και να φτιάξουμε τη φυσική κατάσταση των παικτών, που έχει να κάνει και με τον τρόπο ζωής αλλά και με όλα τα άλλα… θα κάνουμε μια καλή ανατροπή στα δεδομένα της ομάδας. Βλέποντας το παιχνίδι σήμερα πιστεύω ότι πρέπει να κρατήσω τα θετικά παρά τα αρνητικά», κατέληξε ο Αναστασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: