Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ο «Βιεϊρίνια» θα έρθει από την Αγγλία!!

Ο ΠΑΟΚ «ψάχτηκε» για την επιστροφή του Βιεϊρίνια, ωστόσο αφού δεν τα κατάφερε, κοιτάει πλέον άλλου. Και όπως έμαθε ο σκύλος, έχει ήδη ρίξει τα... δίχτυα του στην Αγγλία!Ο Ιβάν Σαββίδης είναι αποφασισμένος να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και αφού δεν κατάφερε να φέρει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Τούμπα, θα φέρει τον... αντι-Βιεϊρίνια!

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» μετά το «όχι» της Βόλφσμπουργκ στην πρόταση για την απόκτηση του Πορτογάλου με τη μορφή δανεισμού, έχουν στραφεί σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο twitter, «sportdog penalty», εξετάζουν παίκτη από τη Μεγάλη Βρετανία, ποιοτικότερο και με μεγαλύτερη φήμη του... Λόρενς!

Οι Θεσσαλονικείς είναι αποφασισμένοι να ενισχυθούν για το υπόλοιπο μισό του πρωταθλήματος και σίγουρα η συγκεκριμένη μεταγραφή που σας αποκαλύπτει ο σκύλος, θα κάνει... θόρυβο!


Μείνετε συντονισμένοι στο «sdog-penalty» και δεν θα χάσετε. Πολύ πράγμα σήμερα για τον ΠΑΟΚ, μέχρι και... σπαλομπριζόλες! 


πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: