Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

«Την Κυριακή θα μας χωρίζουν μόνο 90 λεπτά»

«Την Κυριακή θα μας χωρίζουν μόνο 90 λεπτά»
Μήνυμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού και της Νίκης Βόλου για να απολαύσουν το ντέρμπι χωρίς έκτροπα έστειλαν οι πρόεδροι των δύο ομάδων Παναγιώτης Μποτσιβάλης και Ανδρέας Πάτσης.

Οι ισχυροί άνδρες των δύο συλλόγων τόνισαν ότι την Κυριακή θα είναι αντίπαλοι μόνο για τα 90 λεπτά του αγώνα, καθώς όλοι μένουν στην ίδια πόλη και πρέπει πρώτα οι φίλαθλοι να είναι αυτοί που θα διασφαλίσουν να μην γίνει το παραμικρό.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Αρχικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης, είπε: «Ο αγώνας της Κυριακής θεωρώ πως αποτελεί σταθμό για τον Ολυμπιακό. Αποτελεί την αρχή για την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας μετά τη μεγάλη εμφάνιση επί του Ατρομήτου που για μένα ήταν νίκη απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της Σούπερ Λιγκ. Την Κυριακή παίζουν οι δύο πιο ιστορικές ομάδες του Βόλου. Κάθε ομάδα έχει την ιστορία της. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πιο βαριά φανέλα. Καλώ τους παίκτες να τιμήσουν αυτή τη φανέλα και τους φιλάθλους να έρθουν ειρηνικά για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη νίκη. Όλοι μας, πρέπει να περιφρουρήσουμε τον αγώνα και να μη γίνει το παραμικρό επεισόδιο. Παρά τις αντίθετες απόψεις, θεωρώ πως είναι αδιανόητο ένας Βολιώτης που μένει μόλις 100μ. από το Πανθεσσαλικό, να μην έχει το δικαίωμα να μπει στο γήπεδο.

Συστήνω σε όλους αυτοσυγκράτηση. Πρέπει η εικόνα που θα ταξιδέψει από το Πανθεσσαλικό σ' όλη την Ελλάδα, να αποδεικνύει πως ο Βόλος αποτελεί παράδειγμα πολιτισμού. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα φύγει νικητής από το γήπεδο. Όλοι με τη συμπεριφορά μας να διαφημίσουμε την πόλη που ζούμε, το Βόλο, σ' όλη την Ελλάδα
».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του προέδρου της Νίκης Βόλου, ο οποίος είπε: «Ζούμε όλοι στην ίδια πόλη. Νίκη και Ολυμπιακός, εκπροσωπούν το βολιώτικο ποδόσφαιρο. Την Κυριακή θα μας χωρίζουν μόνο 90 λεπτά αγώνα. Θα πρέπει όλοι να θυμόμαστε πως είμαστε αντίπαλοι και όχι εχθροί. Η κάθε μια από τις δύο ομάδες καλείται να υπερασπιστεί τη λαμπρή ιστορία της. Για τη Νίκη, η επιτυχία και οι τρεις βαθμοί αποτελούν μονόδρομο.

Πιστεύω πως θα είμαστε οι νικητές και θα συνεχίσουμε την πορεία πρωταθλητισμού. Καλώ τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και να σταθούν κοντά στις ομάδες τους με κόσμιο τρόπο. Χωρίς παρεκτροπές και διάθεση για ακρότητες. Θέλουμε το ντέρμπι να μετατραπεί σε γιορτή για το βολιώτικο ποδόσφαιρο
»

Δεν υπάρχουν σχόλια: