Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Επίπληξη σε Αθανασιάδη και Έτο!!

Με επίπληξη τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τους Στέφανο Αθανασιάδη, Αραούχο Ετό, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ παράλληλα τους καλεί να ανακαλέσουν τις δηλώσεις τους.

"Κηρύσσει τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πειθαρχικά ελεγκτέους για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη και τιμωρούνται έκαστος με επίπληξη και την υποχρέωση ανάκλησης εντός είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση της παρούσας του επίμαχου σχολίου με ανάρτηση της ανάκλησης στο διαδίκτυο, κατά τα εκτιθέμενα στο σκεπτικό (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ).

Κηρύσσει τον ΑΡΑΟΥΧΟ ΕΤΟ και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πειθαρχικά ελεγκτέους για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη και τιμωρούνται έκαστος με την ποινή της επίπληξης και την υποχρέωση ανάκλησης εντός είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση της παρούσας, του αναφερόμενου σχολίου με ανάρτηση της ανάκλησης στο διαδίκτυο, κατά τα οριζόμενα, επίσης στο σκεπτικό (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ).

Κηρύσσει τον ΦΩΤΙΟ ΚΩΣΤΟΥΛΑ και την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ πειθαρχικά ελεγκτέους για δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων κατά τα εκτιθέμενα στο σκεπτικό και τιμωρούνται έκαστος με την ποινή της επίπληξης και την υποχρέωση ανάκλησης εντός είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση της παρούσας, των δυσφημιστικών δηλώσεων κατά τα οριζόμενα, επίσης στο σκεπτικό (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ).

Κηρύσσει την ΠΑΕ ΑΕΚ πειθαρχικά ελεγκτέα για την πράξη που αναφέρεται στο σκεπτικό της παρούσας και τιμωρείται με την ποινή της επίπληξης και την υποχρέωση ανάκλησης εντός είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση της παρούσας, των δηλώσεών της κατά τα οριζόμενα στο σκεπτικό (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ).

Κηρύσσει αναρμόδια την παρούσα Πειθαρχική Επιτροπή. Παραπέμπει την υπόθεση προς εκδίκαση ενώπιον της αρχής που διοργανώνει το πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζεται ο καθ? ου η καταγγελία ποδοσφαιριστής JURGEN MACHO (ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΤΑ ΠΟΔ/ΣΤΗ JURGEN MACHO).

Δικάζει παρόντος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και κηρύσσει αυτή πειθαρχικά ελεγκτέα, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 14 παρ. 1 και 2 και 15 παρ. 1 του ΠΚ /ΕΠΟ και επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ.

Επιβάλλει: στο ΤΑΠ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ και στον Μοίρα Π. (τραυματιοφορέας) χρηματική ποινή τριακοσίων (300 ) ευρώ.

Κηρύσσει τον εγκαλούμενο Καλτέκη Γεώργιο, προπονητή της ΠΑΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ, πειθαρχικά εγκλητέο και επιβάλει σε αυτόν την ποινή των εκατό (100) ευρώ.

Δικάζει παρόντος του εγκαλουμένου σωματείου ΤΑΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑ και κηρύσσει αυτό πειθαρχικά ελεγκτέο για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 15 παρ. 3 εδ. α? σε συνδ. με το αρθρ. 14 παρ. 1 και 2 του ΠΚ /ΕΠΟ και επιβάλλει χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: