Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Μιτόσεβιτς: «Θα μάθουν πολλά οι νέοι δίπλα στον Κατσουράνη»

Ο προπονητής του Πιερικού Ντούσαν Μιτόσεβιτς φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αιγινιακό αλλά και για του νεαρούς ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου».


Για το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ το οποίο παρακολούθησε από κοντά:

«Σίγουρα ήταν μια ευκαιρία και για μένα να δω το παιχνίδι. Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Είδε σοβαρά το παιχνίδι και έκανε καλή προετοιμασία για το παιχνίδι που ακολουθεί με τα Γιάννενα. Πέτυχε το στόχο του από όλες τις πλευρές. Δεν κουράστηκαν οι βασικοί παίκτες του και ταυτόχρονα έδωσε χρόνο συμμετοχής στους νέους».

Για τους νέους:

«Σίγουρα είναι μεγάλο πράγμα αυτά τα παιδιά να παίζουν στον ΠΑΟΚ, πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία γιατί έτσι χτίζονται οι ομάδες».

Για τον Κατσουράνη και αν μπορεί να προσφέρει με την εμπειρία του:

«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μια έξυπνη κίνηση, οι νέοι μπορούν να μάθουν πολλά από αυτόν».

Για το Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ:

«Σίγουρα για όλους είναι έκπληξη ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο Άρης που δεν πάνε καλά, κάποιες ομάδες όμως όπως τα Γιάννενα παίζουν πολύ καλά. Είναι ένα δυνατό Πρωτάθλημα».

Για το Πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ:

«Είναι πολύ δυνατό και το δικό μας Πρωτάθλημα με πολλές ομάδες που ήταν στη Σούπερ Λιγκ όπως η Καβάλα, ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός Βόλου. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο για όλους. Έχει ενδιαφέρον με σκληρά παιχνίδια. Ο Γάζωρος και τα Γιαννιτσά είναι οι εκπλήξεις θα έλεγα. Είναι ένα ενδιαφέρον Πρωτάθλημα».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: