Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΕΣΑΚΕ και ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. κατά του AIDS!!

ΕΣΑΚΕ και ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. κατά του AIDS
Με την αναμέτρηση του Ικάρου Καλλιθέας με τον ΑΓΟΡ, για τη 10η αγωνιστική της Α1, ολοκληρώνεται ο φετινός κύκλος συνεργασίας του ΕΣΑΚΕ με το ΚΕ. ΕΛ. Π.ΝΟ.

Ο ΕΣΑΚΕ και το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ ένωσαν τις δυνάμεις τους για τις ανάγκες της εκστρατείας ενημέρωσης των φιλάθλων, με σύνθημα «Το Μπάσκετ στην κοινωνία» και κοινό τους στόχο τους την ευαισθητοποίησης σχετικά με την καταπολέμηση του AIDS.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«ΕΣΑΚΕ και ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. έχουν κοινό στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με την καταπολέμηση του AIDS και στην προσπάθειά τους αυτή εστιάζουν πάνω στους νέους , οι οποίοι αποτελούν τον πυρήνα του μπάσκετ και της κοινωνίας μας γενικότερα.

Για τις ανάγκες της εκστρατείας ενημέρωσης των φιλάθλων, με μότο "Το Μπάσκετ στην κοινωνία", δημιουργήθηκαν στο γήπεδο της Γλυφάδας ειδικά διαμορφωμένες θέσεις, με στόχο την αναλυτική ενημέρωση των φιλάθλων για την εκστρατεία πρόληψης και αντιμετώπισης του AIDS, όπως ακριβώς συμβαίνει από την 5η αγωνιστική και συγκεκριμένα:

Στους αγώνες, Περιστέρι - Ολυμπιακός (5η, 11/11), Απόλλων Πάτρας- Άρης (6η, 19/11), Ηλυσιακός - Πανιώνιος (7η, 24/11), Ίκαρος - Κολοσσός ΒΑΠ (8η, 2/12), Ολυμπιακός - Άρης (8η, 3/12) και Πανελευσινιακός-Απόλλων Πάτρας (9η, 8/12)
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: