Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ανανεώνει ο Ντε Σάνκτις!!

Ανανεώνει ο Ντε Σάνκτις
Πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τη Νάπολι βρίσκεται ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία. Ο διεθνής τερματοφύλακας φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση σε όλα και αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο που θα λήξει το 2015.

Από το 2009 υπερασπίζεται την εστία της Νάπολι. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Ιταλίας, κάτι που αποδεικνύεται από τις συνεχείς κλήσεις του στην εθνική ομάδα, με την οποία έχει «γράψει» 6 συμμετοχές. Είναι ένας από τους «πυλώνες» της αμυντικής γραμμής της ομάδας του Βάλτερ Ματζάρι. Ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από τον ιταλικό Νότο, αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2013, για ακόμα δύο χρόνια.

Ο μάνατζερ του παίκτη, Φεντερίκο Παστορέλο, είχε από καιρό ανακοινώσει πως η πρόταση της διοίκησης θα γίνει αποδεκτή από τον πελάτη του και είχε τοποθετήσει, χρονικά, την υπογραφή του νέου συμβολαίου στα Χριστούγεννα.

Τις τελευταίες ώρες ο Παστορέλο με δηλώσεις του έκανε γνωστό πως οι υπογραφές θα «πέσουν» πριν από τα Χριστούγεννα, αποκαλύπτοντας πως το νέο συμβόλαιο του Ντε Σάνκτις θα έχει διετή διάρκεια και θα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015. Λεπτομέρειες που αφορούν στα οικονομικά, ωστόσο, δεν έγιναν γνωστές.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: