Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

«Όσο περπατάει, θα ανανεώνει»

«Όσο περπατάει, θα ανανεώνει»
Τον θαυμασμό του στις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Αντόνιο Ντι Νατάλε εξέφρασε ο Τζαμπάολο Πότσο, μιλώντας στο συνδρομητικό «Sky», τονίζοντας πως ο αγαπημένος «Τοτό» των οπαδών, έχει προσφέρει περισσότερα στην ομάδα του από τον Ζίκο. Ο πρόεδρος της Ουντινέζε αποκάλυψε πως πρόθεσή του είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του διεθνούς επιθετικού, αρκεί να το θέλει και εκείνος.

Στις 13 Οκτωβρίου «έκλεισε» τα 35 του χρόνια, ωστόσο εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους και παραγωγικούς επιθετικούς του Καμπιονάτο. Ο χρόνος δείχνει να μην… περνάει για τον Αντόνιο Ντι Νατάλε, ο οποίος συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ουντινέζε για 9η χρονιά.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Τζαμπάολο Πότσο, μιλώντας στο συνδρομητικό «Sky» αποκάλυψε πως σύντομα θα προτείνει την επέκταση του συμβολαίου του αγαπημένου «Τοτό», αφού πιστεύει πως είναι σε θέση να προσφέρει για πολλά χρόνια ακόμα. «Να θεωρείτε την ανανέωση του συμβολαίου του δεδομένη. Όσο ο Τοτό περπατάει, θα ανανεώνεται αυτόματα το συμβόλαιό του. Αρκεί, βεβαίως, να το θέλει και ο ίδιος. Από τη μεριά μου, δεν πρόκειται ποτέ να το σκεφτώ», είπε χαρακτηριστικά ο Πότσο.

Με αυτό που λέτε δείχνετε πόσο θαυμάζετε τον παίκτη. «Τη φανέλα της Ουντινέζε την έχουν φορέσει μεγάλες δόξες του ποδοσφαίρου. Ο Ζίκο, ο Μπίρχοφ, ο Αμορόζο. Θεωρώ, όμως, πως ο Ντι Νατάλε έχει προσφέρει περισσότερα από όλους αυτούς. Νιώθω πως έχω εξαντλήσει τα επίθετα αναφερόμενος σε αυτόν. Η γνώμη μου είναι πως έχει ξεπεράσει ακόμα και τον Ζίκο», τόνισε με εμφατικό τρόπο ο πρόεδρος της Ουντινέζε.

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας και ποια τα δικά σας όνειρα; «Όνειρό μου είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά ξέρω πως αυτό θα παραμείνει ένα όνειρο. Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τους 40 βαθμούς. Αν αυτό γίνει σύντομα, τότε θα μπορέσουμε να θέσουμε υψηλότερους στόχους», απάντησε ο Τζαμπάολο Πότσο.




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: