Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

«Χτύπησε» καμπανάκι ο Αλκαράθ!!

Ο δρόμος που αποφάσισε να βαδίσει ερχόμενος από την Ισπανία γνώριζε ότι δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά με αγκάθια. Το πόσο καλός «κηπουρός» είναι και πόσο γρήγορα θα τα κόψει, θα φανεί λίαν συντόμως από την αγωνιστική συμπεριφορά του Άρη και τα αποτελέσματα. Ωστόσο βλέποντας την ομάδα του στην Καλλιθέα να… παραπαίει, ο Αλκαράθ δεν θα μπορούσε να μείνει με κλειστό το στόμα.

Μετά το παιχνίδι αποφάσισε να μείνει ήρεμος. Χθες, όμως, στο Νέο Ρύσιο ο 46χρονος «αγρίεψε» στους ποδοσφαιριστές του. Οι παρατηρήσεις του έγιναν σε πολύ έντονο ύφος. Ήτανε «τρελαμένος» με την αμυντική κυρίως συμπεριφορά των παικτών, αφού δεν εισάκουσαν στην εντολή του «να μην ρισκάρουμε πίσω».

Γνωρίζοντας, ωστόσο, ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και την Κυριακή η ομάδα παίζει παιχνίδι «ζωής ή θανάτου» με την Ξάνθη έβαλε… παρένθεση στην τραγική εικόνα στο «Ελ Πάσο» και εστίασε το ενδιαφέρον της ομάδας του στον αγώνα πρωταθλήματος. «Έχουμε και επαναληπτικό για το Κύπελλο. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τίποτε άλλο τώρα παρά μόνο το παιχνίδι της Κυριακής», είπε στα αποδυτήρια του Νέου Ρυσίου.



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: