Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Αλεξίου- Μαλιούφας: «Θα βοηθήσει ο Κατσουράνης»

Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Αλέξης Αλέξιου και Κώστας Μαλιούφας, φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου εξέφρασαν την άποψή τους για τη μεταγραφή του Κώστα Κατσουράνη στο «δικέφαλο» τονίζοντας πως θα βοηθήσει την ομάδα να ανέβει επίπεδο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Για τη μεταγραφή του Κώστα Κατσουράνη στον ΠΑΟΚ o Αλέξης Αλεξίου τόνισε:
«Ο Κατσουράνης έχει πολλές εμπειρίες, έχει παιχνίδια και με την Εθνική και σε όλες τις ομάδες που έπαιζε. Του δίνεται η ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να βοηθήσει πραγματικά να πετύχει τους στόχους του. Νομίζω ότι θα βοηθήσει άμεσα.»

Για να συμπληρώσει ο Κώστας Μαλιούφας:
«Είναι η ενδεδειγμένη λύση και κίνηση για τον ΠΑΟΚ. Έχει συμμετοχές και εμπειρίες, ότι δηλαδή χρειάζεται αυτή τη στιγμή η ομάδα. Παίζει σε πολλές θέσεις αλλά βγαίνει και στο γκολ. Μην ξεχνάμε ότι σκόραρε συχνά όπου αγωνιζόταν. Ξέρει τη νοοτροπία και τα παιδιά, νομίζω θα προσαρμοστεί αμέσως.»

Για τη δήλωση του Κατσουράνη πως είναι καλό παιδί ο Κώστας Μαλιούφας υπογράμμισε:
«Τον ξέρουνε και ο Γεωργιάδης και ο Σαλπιγγίδης και ο Βρύζας, όντως αν ήταν κακό παιδί δε θα τον έφερναν. Είναι ένα κίνητρο τα μπόνους που υπάρχουν στο συμβόλαιό του γιατί είναι ένα από τα τελευταία συμβόλαια που κάνει και θα του δώσουν κίνητρο να αγωνίζεται καλύτερα.»

Για να συμπληρώσει ο Αλέξης Αλεξίου:
«Είναι μια προσωπικότητα. Όταν είσαι προσωπικότητα έχεις και άποψη δεν είσαι φυτό. Του δίνεται η ευκαιρία σε ένα σύλλογο με μεγάλη δυναμική να πετύχει τους στόχους του και να δώσει απαντήσεις σε όσους τον αμφισβήτησαν.»

Για το που θα παίξει ο Κατσουράνης, οι δύο βετεράνοι απάντησαν:
Αλέξης Αλεξίου:
«Θα χρησιμοποιηθεί αναλόγως τις ανάγκες που θα έχει ο προπονητής. Αν έχει στόπερ θα τον περάσει αμυντικό χαφ αλλιώς θα τον γυρνάει πίσω. Είναι ανάλογα με τη λίστα που θα έχει στα χέρια του.»

Κώστας Μαλιούφας:
«Νομίζω ότι λόγω του τραυματισμού του Γκαρσία θα παίζει στο κέντρο μαζί με τον Φωτάκη τον Λάζαρ και τον Κάτσε. Εμένα μου αρέσουν οι ποδοσφαιριστές που βγαίνουν και σκοράρουν. Μπορεί όμως να προσφέρει και σαν στόπερ.»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: