Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Πεδουλάκης: «Περήφανος για τα παιδιά»

Πεδουλάκης: «Περήφανος για τα παιδιά»
Η ήττα του Παναθηναϊκού από την Χίμκι, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague, δεν μετρίασε την ικανοποίηση του Αργύρη Πεδουλάκη για τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του.

Ο τεχνικός των «πράσινων» δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του και για το γεγονός ότι πάλεψαν το ματς μέχρι τέλους καθώς αυτό όπως τόνισε δείχνει ομάδα που πολεμά κάθε λεπτό.

«Το πρώτο που θα ήθελα να πω είναι πως είμαι περήφανος για τα παιδιά, υπό τις συνθήκες που έγινε το παιχνίδι. Είχαμε μόλις 20 λεπτά προετοιμασία, φτάνοντας στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, ειδικά στην άμυνα. Στο δεύτερο βρήκαμε ρυθμό, παρά το πρόβλημα με τον Σχορτσανίτη και τα προβλήματα με τα φάουλ που είχαμε με τον Λάσμε και τον Τσαρτσαρή. Γυρίσαμε το παιχνίδι, το παλέψαμε, ήμασταν καλύτεροι, αλλά έγιναν λάθη. Ο Παναθηναϊκός είναι μια καινούρια ομάδα που χτίζεται και ο χαρακτήρας είναι ότι θέλει να κερδίζει. Είμαστε ομάδα που πολεμάει κάθε λεπτό», είπε ο «Άρτζι» και πρόσθεσε:

«Θεωρώ ότι κερδίσαμε το παιχνίδι. Αισθανόμαστε νικητές. Πρέπει να δούμε και τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Πρέπει να ενσωματώσουμε περισσότερο τον Μπανκς και τον Καπόνο. Να δούμε πόσο σοβαρό είναι του Σοφοκλή. Μπαίνουμε στην επόμενη φάση της Euroleague που είναι πιο σκληρή, πιο δυνατή. Κάνουμε αυτό το ταξίδι και θα δούμε που θα φτάσουμε. Θέλουμε το καλύτερο. Πολλοί παίκτες παίζουν για πρώτη φορά Εuroleague θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές και δεν ξέρουμε πως θα ανταποκριθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: