Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Το γράμμα του Μοράτι στον… Άγιο Βασίλη!!

Το γράμμα του Μοράτι στον… Άγιο Βασίλη
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μάσιμο Μοράτι για τον Αντόνιο Κασάνο και τον Αντρέα Στραματσόνι, όταν ρωτήθηκε σχετικά στο παρασκήνιο εκδήλωσης που διοργάνωσε γνωστή εταιρία ελαστικών. Ο πρόεδρος της Ίντερ ομολόγησε πως δεν περίμενε να είναι τόσο ώριμος ο προπονητής της ομάδας του, υπογράμμισε την καλή ψυχολογική κατάσταση του Μπαρέζου ποδοσφαιριστή, ενώ αποκάλυψε και το δώρο που έχει ζητήσει από τον… Άγιο Βασίλη.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και γνωστή εταιρία ελαστικών, η οποία είναι από τους χορηγούς της Ίντερ, διοργάνωσε εορταστική εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας, Μάσιμο Μοράτι. Οι εκπρόσωποι του Τύπου που βρέθηκαν στο χώρο της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του και να τον ρωτήσουν για πολλά θέματα των «νερατζούρι». Ο Μοράτι, ευγενικός όπως πάντα, δεν αρνήθηκε να μιλήσει για όλους και για όλα.

«Από την μέχρι τώρα πορεία μας, δύο πράγματα θέλω να υπογραμμίσω. Το ένα είναι η ωριμότητα του προπονητή μας, Αντρέα Στραματσόνι, η οποία με εξέπληξε ευχάριστα. Το άλλο είναι η ψυχολογική κατάσταση του Αντόνιο Κασάνο. Είναι πάντα ευδιάθετος και χαρούμενος και αυτό είναι θετικό και για την απόδοσή του. Για την αξία του δεν είχα καμία αμφιβολία. Παραμένει ένας αρτίστας του ποδοσφαίρου», σημείωσε ο Μοράτι.

Η ομάδα βρίσκεται στη 2η θέση, 4 βαθμούς πίσω από τη Γιουβέντους. Μπορείτε να κατακτήσετε το πρωτάθλημα; «Εμείς κάνουμε αυτό που μπορούμε. Σε κάθε παιχνίδι η ομάδα παίζει για τη νίκη. Στο τέλος θα δούμε πού θα έχουμε φτάσει. Αν υπάρχει ομάδα που θα έχει καταφέρει να πάει καλύτερα από εμάς, θα την συγχαρούμε και θα παραδεχτούμε την ανωτερότητά της», τόνισε ο πρόεδρος των «νερατζούρι».

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Ποιο είναι το δώρο που θα ζητήσετε από τον Άγιο Βασίλη; «Είναι προφανές το δώρο που του ζήτησα. Αλλά δεν είναι δώρο Χριστουγέννων. Θα είναι το δώρο με το οποίο θα κάνουμε καλό καλοκαίρι, όχι μόνο καλές γιορτές. Δεν θα το ονοματίσω, γιατί είμαι προληπτικός. Φαντάζομαι πως όλοι σας έχετε καταλάβει», απάντησε με νόημα ο Μάσιμο Μοράτι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: