Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Χαρίσης: «Σοβαρότητα για το 2/2»

Χαρίσης: «Σοβαρότητα για το 2/2»
Σοβαροί θα πρέπει να παρουσιαστούν οι παίκτες του Άρη στο ματς κόντρα στον ΚΑΟΔ, για την 10η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών (Σάββατο 15/12) αν θέλουν να πετύχουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκης τους στο πρωτάθλημα. Αυτό τόνισε ο σέντερ των «κίτρινων», Κώστας Χαρίσης, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

«Έχουμε μπροστά μας ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα και αυτό που θα επιδιώξουμε είναι να παρουσιαστούμε σοβαροί και να βγάλουμε στο παιχνίδι μας τα στοιχεία εκείνα που θα μας φέρουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο Πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του 33χρονου παίκτη.

Στα σημεία «κλειδιά» που θα κρίνουν το ματς στάθηκε από την πλευρά του ο κόουτς της ομάδας, Βαγγέλης Αγγέλου: «Απέναντι σε μία ομάδα που στηρίζεται στο ρυθμό που επιβάλλουν οι περιφερειακοί της παίκτες (έχουν 15 κατοχές παραπάνω από εμάς στα μέχρι τώρα παιχνίδια), αλλά και την ικανότητα σε επιθετικά ριμπάουντ (6 παραπάνω από εμάς), γεγονός που οφείλεται στις θέσεις 3,4 και 5 της Δράμας, εμείς καλούμαστε μέσα από τα συστατικά που ακολουθούμε μέχρι τώρα, δηλαδή με ομαδικότητα αντίδραση και άμυνα, να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: