Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

«Η πιο σημαντική χρονιά μέχρι την επόμενη»

«Η πιο σημαντική χρονιά μέχρι την επόμενη»
Την καλύτερη χρονιά του διάγει ο Λορέντσο Ινσίνιε, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, αν και ελπίζει πως το νέο έτος θα του προσφέρει μεγαλύτερες χαρές. Ο νεαρός επιθετικός της Νάπολι, που έχει κερδίσει θέση βασικού στην ομάδα του Βάλτερ Ματζάρι, παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στη «Gazzetta dello sport» πως αντιμετώπισε δυσκολίες στην προσαρμογή του στη Serie A, αλλά τον βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες του.

Είναι, σύμφωνα με τους ειδικούς, ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του ιταλικού ποδοσφαίρου. Κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Ιεζεκιήλ Λαβέτσι στο σχήμα του Βάλτερ Ματζάρι και οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικές. Ο Λορέντσο Ινσίνιε έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις, τόσο των οπαδών της Νάπολι, όσο και του προπονητή του, ο οποίος αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει στη βασική ενδεκάδα κόντρα στη Μπολόνια την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Ινσίνιε παραχώρησε συνέντευξη στη «Gazzetta dello sport» και ομολόγησε πως δυσκολεύτηκε πολύ στην αρχή. «Το να παίζεις στην πρώτη κατηγορία είναι τελείως διαφορετικό από το να παίζεις στη δεύτερη. Ο ρυθμός είναι πιο υψηλός, οι παίκτες είναι πιο δυνατοί και τεχνικά πιο καταρτισμένοι, τα πάντα είναι πιο δύσκολα. Στην αρχή τα βρήκα… σκούρα. Αλλά χάρη στη βοήθεια όλων στην ομάδα, νομίζω πως έχω κάνει βήματα προόδου. Ακόμα δεν αισθάνομαι παίκτης της Serie A, αλλά βρίσκομαι στο σωστό δρόμο για να γίνω», δήλωσε με ειλικρίνεια ο νεαρός άσος.

Ο Ματζάρι προτίθεται να σε χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με τη Μπολόνια, αν και ο Πάντεφ δείχνει να είναι έτοιμος. Αυτό σημαίνει πως έχεις… προσπεράσει τον Σκοπιανό στην ιεραρχία της ομάδας; «Δεν υπάρχουν ιεραρχίες στη Νάπολι. Ο προπονητής παρακολουθεί τους παίκτες όλη την εβδομάδα και αποφασίζει ποιοι μπορούν να ανταποκριθούν στο παιχνίδι. Αυτό είναι όλο. Εγώ από τη μεριά μου φροντίζω να είμαι πάντα έτοιμος για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου όποτε μου ζητηθεί», απάντησε ο Ινσίνιε.

Σε λίγες μέρες φεύγει μια χρονιά που για σένα ήταν σημαντική. Ποια είναι τα συναισθήματά σου; «Η χρονιά αυτή ήταν η πιο σημαντική της ζωής μου. Αισιοδοξώ, πάντως, πως η επόμενη θα είναι ακόμα πιο σημαντική. Ελπίζω τον ερχόμενο Μάιο να μπορώ να πω πως κατάφερα κάτι ανεπανάληπτο. Να κερδίσω τον τίτλο με τη Νάπολι», τόνισε ο Λορέντσο Ινσίνιε.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: