Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

«Δύσκολο έργο κόντρα στον ΠΑΟΚ»

«Δύσκολο έργο κόντρα στον ΠΑΟΚ»
Δύσκολη χαρακτήρισε την εκτός έδρας αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, στην οποία ο Πανελευσινιακός θα φιλοξενηθεί στην έδρα του ΠΑΟΚ (15/12, 17:00) ο Γιώργος Σκαραφίγκας.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο ποιοτικό ρόστερ του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως σε αυτό θα προσπαθήσουν να απαντήσουν παίζοντας με συγκέντρωση και μυαλό. «Θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα μας» δήλωσε ο Νίκος Μαντζιώρης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Πανελευσινιακού, όπως και του φόργουορντ της ομάδας:

Σκαραφίγκας: «Δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε πειθαρχημένη ομάδα»

«Ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας απέναντι σε μια ομάδα πολύ συγκροτημένη, πειθαρχημένη και σοβαρή. Ο ΠΑΟΚ έχει την τύχη να έχει στο ρόστερ του παίκτες με πολύ μεγάλη προσωπικότητα και αυτό κάνει το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο. Θα πρέπει να αντιπαραθέσουμε στην ενέργεια του ΠΑΟΚ στην έδρα του σαράντα λεπτά συγκέντρωση και μυαλό».

Μαντζιώρης: «Ιστορικό παιχνίδι για εμάς»

«Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ένα ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Δυστυχώς προερχόμαστε από ένα άσχημο αποτέλεσμα που κρίθηκε στον πόντο αλλά το σίγουρο είναι πως θα τα δώσουμε όλα για το καλό της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: