Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Record hunter!!

Ο Κλαας-Γιαν Χούντελααρ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα πολλών αγγλικών ομάδων και το gazzetta.gr γράφει για αυτούς που έπαιξαν και στα τέσσσερα μεγάλα πρωταθλήματα.
Ο επιθετικός της Σάλκε πέρυσι πέτυχε 29 γκολ, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Bundesliga και δεδομένου ότι οι Βασιλικοί Μπλε αδυνατούν να κάνουν πορεία πρωταθλητισμού είναι αρκετά πιθανό να εξετάσει τις προτάσεις που θα έρθουν. Από αυτές αρκετές θα είναι από την Premier League και σε περίπτωση που τα σενάρια αποτελέσουν πραγματικότητα ο «Hunter» θα γίνει ο πρώτος Ολλανδός που θα έχει παίξει στα 4 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, αφού έχει ήδη αγωνιστεί σε Ισπανία και Ιταλία.

Στο παρελθόν ο 29χρονος έχει φορέσει τη φανέλα των δύο μεγαλύτερων ομάδων του πλανήτη, της Ρεάλ Μαδρίτης (20 ματς/8 γκολ) και της Μίλαν (25/7) και τώρα παίζει στην Γερμανία με τη Σάλκε με την οποία σε 72 αγώνες έχει πετύχει 42 γκολ στο πρωτάθλημα. Ακολουθεί η λίστα με τους παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε Premier League, Primera Division, Serie A, Bundesliga.

Πιέρ Γουόμε (Καμερούν)
Κρίστιαν Πόουλσεν (Δανία)
Γιον Νταλ Τόμασον (Δανία)
Ομπαφέμι Μάρτινς (Νιγηρία)
Αμπελ Ξαβιέρ (Πορτογαλία)
Νούνο Μανίς (Πορτογαλία)
Γκεόργκε Ποπέσκου (Ρουμανία)
Φλόριν Ραντουτσόγιου (Ρουμανία)




πηγή: gazzetta.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: