Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

«Κανείς δεν μπορεί να μας ξεγράψει»

«Κανείς δεν μπορεί να μας ξεγράψει»
Μπορεί η Αναγέννηση Καρδίτσας να γνώρισε την ήττα 3-1 από τον Πλατανιά στα Περιβόλια για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά ο Σάκης Θεοδοσιάδης θεωρεί ότι κανείς δεν πρέπει να ξεγράφει την ομάδα του.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι πλέον η Αναγέννηση θα συγκεντρωθεί στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Τηλυκράτη, ενώ στη συνέχεια θα προετοιμαστούν για τη ρεβάνς με τους Χανιώτες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Θεοδοσιάδης:

«Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδα Super League με ποιοτικό ρόστερ. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και όχι αντιποδόσφαιρο. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από νωρίς, όμως, αντιδράσαμε και ισοφαρίσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά και πληρώσαμε μια ανόητη φάση. Αν ήμασταν πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να βάλουμε ακόμα ένα γκολ. Ξεχνάμε το παιχνίδι σήμερα, πρωταρχικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα και σε 3 μέρες έχουμε παιχνίδι με τον Τηλυκράτη», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η ομάδα μας απαρτίζεται από 3-4 ώριμους παίκτες και οι υπόλοιποι παίκτες είναι 18-20 χρονών, αποκομίσαμε πολλές εμπειρίες και αυτό ήταν το θετικό. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, το 3-1 μας δίνει κάποιες ελπίδες για το δεύτερο ματς και αν κάποιος προδικάσει καταστάσεις θα κάνει λάθος. Έχουμε 10 μέρες μπροστά μας, να περάσει το ματς με τον Τηλυκράτη και μετά έχουμε μια βδομάδα να προετοιμαστούμε, σίγουρα δεν μπορεί να μας ξεγράψει κανείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: